STIRI Liga I “Trebuie să câştigăm, să începem foarte bine”

Cristian CristeaCristian CristeaNoul atacant al Oţelului şi golgeterul formaţiei noastre în jocurile de pregătire, Cristian Cristea, a vorbit despre debutul roş-alb-albaştrilor în Cupa Ligii, dar şi în noul campionat. Vârful ştie că formaţia noastră trebuie să învingă sâmbătă pe Ceahlăul la Galaţi, în optimile competiţiei eliminatorii, pentru ca apoi trupa noastră să prindă încredere pentru primul joc din noul sezon, cel de pe terenul lui Dinamo.


Cristian Cristea (26 de ani) este un atacant care s-a făcut remarcat prima oară în eşalonul secund, la FC Snagov. Cu 12 goluri marcate în 2011/2012 acesta s-a impus ca golgeter al Ligii a II-a şi a fost transferat în prima divizie de Viitorul Constanţa. A jucat doar 281 de minute în 4 meciuri pentru formaţia lui Hagi, înscriind un gol. A revenit în Liga a II-a, dar a schimbat seria, fiind înregimentat de FCM Târgu Mureş şi după un sezon relativ bun, cu 5 goluri în 18 meciuri, cariera sa a luat o turnură neaşteptată, find achiziţionat de Southern Star din eşalonul secund australian în 2013. După numai jumătate de an a revenit în România, mai ales că la antipozi a fost acuzat că ar fi trântit meciuri la pariuri. A fost luat de Farul Constanţa, dar a jucat foarte puţin şi nu a marcat niciun gol. Apoi a fost ales de Oţelul pentru a întări atacul şubrezit de plecarea lui Bernardo Henrique.
Oţelul va juca sâmbătă, 19 iulie, de la ora 18.00, pe propriul teren cu Ceahlăul Piatra Neamţ în optimile de finale ale Cupei Ligii. Apoi, luni, 28 iulie, de la ora 21.00, Oţelul va închide prima etapă a noului sezon de Liga I pe terenul celor de la Dinamo.

Cristian Cristea: “Încet-încet creştem şi sperăm ca sâmbătă să avem un rezultat foarte bun. Trebuie să câştigăm, să începem foarte bine ca să avem un meci şi mai bun cu Dinamo, în campionat.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 lucigl » 16-07-2014 16:24

Ati vazut ca Benjamin Onwuachi e cotat la 1 milion de euro si in 2011 valora 2.5 milioane ? :lol:
www.transfermarkt.de/.../28850.
O fi intr-o forma incredibil de proasta de a ajuns la noi .
Cred ca doar Astafei a mai fost atat de bine cotat pe site-ul ala in momentul venirii la Otelul .

lucigl

 •  
 •  

#2 leutzu » 16-07-2014 16:59

si sa vezi cum o echipa de nimeni [dar cu nume] :lol: bate pe dinamo in groapa

leutzu

 •  
 •  

#3 mj » 16-07-2014 17:54

Sa batem noi în cupa ligii și după putem să ne gândim la meciul cu Dinamo. Eu aștept fete noi în curtea noastră și important ca ei să nu fie doar purtători de tricouri ros-alb-albastre.
+1

mj

 •  
 •  

#4 mj » 17-07-2014 08:11

Transferul mijlocașului ivorian Hassona Bino Bamba a picat, acesta din urma fiind foarte aproape de a semna cu noi.

mj

 •  
 •  

#5 Tudor » 17-07-2014 09:20

Citez pe mj:
Sa batem noi în cupa ligii și după putem să ne gândim la meciul cu Dinamo. Eu aștept fete noi în curtea noastră și important ca ei să nu fie doar purtători de tricouri ros-alb-albastre.

Ce mare stres cu aceasta comptetitie?

Tudor

 •  
 •  

#6 mj » 17-07-2014 09:24

Nu cred ca înțelegi esențialul. Primul meci contează, nu te poți gândi la meciul cu Dinamo dacă noi avem meci sâmbătă. În fotbal întotdeauna contează primul meci și trebuie tratat cu seriozitate zic.

mj

Login sau crează cont pentru a comenta              |