STIRI Liga I Marquinhos a fost transferat la Qabala!

sursa foto: gabalafc.azsursa foto: gabalafc.azBrazilianul era sub contract cu Oţelul, dar atât jucătorul cât şi cei din conducere îşi doreau un transfer pentru micuţul fotbalist, deoarece formaţia gălăţeană se află într-o perioadă plină de schimbări şi încearcă reducerea cheltuielilor, inclusiv a salariilor. Marquinhos a fost astfel cumpărat de FK Qabala din Azerbaidjan, club antrenat de Dorinel Munteanu, antrenorul campion cu Oţelul în 2011, el fiind deja prezentat pe site-ul oficial al acestei formaţii.


Mijlocaşul brazilian nu mai era oricum în vederile echipei mari, el nefiind luat în cantonamentul din Slovacia. De partea cealaltă, clubul azer căuta un mijlocaş de bandă,  încercând de curând să-l cumpere şi pe Liviu Antal, dar fără succes. Suma de transfer a brazilianului nu a fost încă dezvăluită.
Marcus Vinicius Vidal Cunha, poreclit "Marquinhos" a venit la Oţelul în urmă cu mai bine de un an, fiind liber de contract. Micuţul mijlocaş ofensiv a fost crescut şi a jucat doar la Parana Club până a ajuns la Galaţi. În perioada junioratului a avut parte de mai multe selecţii la naţionala U15 a Braziliei. Per total a reuşit 12 goluri în doar 40 de meciuri pentru Oţelul, în toate competiţiile. În sezonul trecut a fost golgeterul echipei cu 10 reuşite, 6 goluri fiind marcate din penalty, în doar 26 de meciuri jucate. Fotbalistul brazilian îşi depusese memoriu, dar nu a putut deveni liber de contract, din cauza Legii insolvenţei.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Devilutzu » 17-07-2014 11:41

Dacă au reușit sa îl ia pe el dar pe Antal nu, presupun ca suma de transfer nu a depășit 300 000 în cel mai fericit caz.
+1

Devilutzu

  •  
  •  

#2 Issos » 17-07-2014 12:01

nu cred ca a existat vreo suma de transfer, probabil Marqui a semnat ca renunta la salariile restante si i-au dat drumul.
+1

Issos

Login sau crează cont pentru a comenta              |