STIRI Liga I Zaharia reprimit în lot

Alexandru Zaharia poate fi liderul noului OtelulAlexandru Zaharia poate fi liderul noului OtelulMijlocaşul stânga Alexandru Zaharia, care se antrena de mai multă vreme la satelit, pentru care a şi jucat aseară în Cupa României, a fost reprimit în lotul echipei mari! Jucătorul de 24 de ani declarase recent că îşi doreşte să găsească o cale de mijloc cu cei din conducere pentru a rămâne la Oţelul.
“Zaha” nu a prins cantonamentul din Slovacia, fiind pedepsit pentru că şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract. Între timp, atât conducerea, cât şi valorosul fotbalist, au revenit la sentimente mai bune, iar Zaharia se va antrena sub comanda lui Michael Weiss, având şanse mari să intre chiar la primul meci din Cupa Ligii, pe teren propriu contra Ceahlăului Piatra Neamţ.
Mijlocașul stânga a fost transferat de Oțelul încă din decembrie 2012, dar s-a accidentat grav în cantonamentul desfășurat în Spania şi a stat pe tuşă 6 luni. A revenit în august 2013, dar s-a accidentat la primul joc la “satelit” şi a fost nevoit să mai ia o pauză de aproximativ 3 luni.
A debutat abia în meciul cu Corona Braşov din decembrie 2013. El a intrat în minutul 84 al jocului respectiv, marcând golul victoriei la numai un minut distanţă! De atunci a jucat alte 13 meciuri şi a mai marcat două goluri la fel de frumoase.
Alexandru Zaharia are 1,70m înălţime şi s-a făcut remarcat iniţial la Juventus Bucureşti pentru care a evoluat în 42 de meciuri în care a înscris şi 5 goluri, pe când echipa din Colentina evolua în Liga a II-a. A fost observat de cei de la Turnu Severin şi a prins aici returul promovării în prima divizie, jucând 14 meciuri, în care a înscris de două ori. Odată ajuns în prima ligă nu a dezamăgit, bifând toate partidele în turul sezonului 2012-2013 şi marcând alte două goluri! Clubul severinean l-a cedat pe Zaharia Oţelului contra sumei de 100.000 de euro, aceşti bani fiind împărţiţi cu fosta echipă a fotbalistului – Juventus Bucureşti. La Oţelul a marcat 3 goluri spectaculoase în doar 13 meciuri jucate!

Alexandru Zaharia declarase de curând că îşi doreşte să revină la echipa mare: “Viitorul campionat va fi unul greu, lupta la retrogradare va fi la fel de grea. Nu am apucat să văd meciurile de pregătire și să văd jucătorii care îmi sunt concurenți pe post, am timp să văd echipa la treabă. Din punctul meu de vedere sunt pregătit să intru pe teren în meciul de sâmbătă din Cupa Ligii cu Ceahlăul. Nu știu cât de spectaculoase au fost golurile mele de la Oțelul, știu doar că au fost importante pentru echipă și acest lucru mă bucură. Despre antrenorul german Michael Weis nu am aflat prea multe. Nu pot să îmi fac o părere, nu am lucrat cu el și nu îl cunosc. Îmi doresc ca sâmbătă cu Ceahlăul să fiu pe teren. Vreau să rămân la Oțelul, dar trebuie să găsim o cale de mijloc să pot rămâne. Încă nu sunt de acord să plec de la echipă. Nu am avut contacte cu alte cluburi, au fost doar simple discuții, sunt al Oțelului și vreau să îmi fac treaba aici pe durata contractului pe care îl am. Sper ca achizițiile să fie inspirate să facem față cu brio noului sezon și e normal să ne dorim să scăpăm de retrogradare.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 d1abl089 » 17-07-2014 12:16

cica astazi ar trebui sa fie prezentarea lotului, stie careva ceva?
www.presadegalati.ro/.../
+1

d1abl089

  •  
  •  

#2 dj » 17-07-2014 20:44

in sfatsit o veste buna...
+1

dj

  •  
  •  

#3 schillaci » 17-07-2014 21:03

cel mai bun transfer...
+1

schillaci

Login sau crează cont pentru a comenta              |