STIRI Liga I Ivan Pecha vine la Oţelul

Ivan PechaIvan PechaCu doar două zile înainte de primul meci oficial al noului sezon, Oţelul încearcă să-şi consolideze lotul pe ultima sută de metri.

Din acest motiv, Ivan Pecha a semnat cu echipa noastră pentru a crea concurenţă pe postul de fundaş central, acolo unde îi avem doar pe Sipovic şi Mişelăricu, în timp ce Moglan şi Miron sunt prea tineri încă pentru a face acest pas decisiv de la ”satelit”. Jucătorul slovac de 28 de ani a fost testat deja în cantonamentul din Slovacia, el evoluând şi în primul meci pierdut de Oţelul, 2-3 cu Frydek-Mistek. Se pare că Pecha l-a mulţumit pe antrenorul Michael Weiss şi va veni la Galaţi sâmbătă, în ziua meciului cu Ceahlăul din Cupa Ligii.
Ivan Pecha are 28 de ani, are 1,87 m înălţime şi este fundaş central. Şi-a început cariera în 2005 la Slovan Bratislava, iar apoi s-a transferat la Senec, tot în Slovacia. După desfiinţarea echipei sale, care a fuzionat cu o altă formaţie slovacă, Pecha a ajuns la Ceahlăul Piatra Neamţ, în Liga a II-a din România. A jucat în 10 partide, trupa moldoveană promovând la finalul sezonului, dar fundaşul nostru central nu a văzut cum este Liga I, deoarece a trecut ca împrumut la BATE Borisov. Aici nu s-a acomodat (deşi a intrat într-un 2-2 cu Juventus în Liga Campionilor) şi după doar 5 meciuri a fost achiziţionat de Khazar Lankaran din Azerbaidjan cu care a terminat pe locul 2 în campionat şi pe 4 după play-off. A fost un sezon bun în sfârşit pentru Pecha care a jucat 35 de meciuri. Acest fapt i-a adus un nou transfer în Belarus, de data asta la Neman Grodno. În cei doi ani petrecuţi aici a jucat de 29 de ori. 2013 îl găseşte din nou în Azerbaidjan, de data asta la Ravan Baku, pentru care joacă de 18 ori şi înscrie o dată în Cupă. În fine, în prima jumătate a anului 2014 joacă la FK Liepaja din Letonia, pentru care evoluează de 15 ori.  

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 17-07-2014 19:37

In sfarsit un jucator mai rasarit si cu experienta..alaturi de Karlik..:) :-) Plus Zaharia ca bonus.
+1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |