STIRI Liga I Schimbări în lotul Oţelului

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuLa Oţelul este un continuu du-te-vino, când vine vorba de lotul antrenat de germanul Michael Weiss. Aproape în fiecare zi apar feţe noi la antrenament, în timp ce la unii se renunţă, masa de jucători fiind în continuă mişcare.

Patru fotbalişti care se antrenează momentan cu echipa noastră ar putea părăsi cât de curând antrenamentele din diferite motive. Hristu Chiacu are probabil pretenţii prea mari, la fel ca şi în cazul lui Victor Juffo, în timp ce Marius Tomozei şi Dragoş Plopeanu nu par că pot aduce un plus de concurenţă la formaţia de la malul Dunării.
În schimb, la antrenamentul de ieri au participat şi doi brazilieni, al căror nume nu a fost dat publicităţii, ei aflândus-e în perioada de probe!
Ar mai fi de precizat că Vasile Gheorghe şi Stelian Cucu, ambii mijlocaşi centrali, care au fost testaţi în această vară, vor semna un contract cu Oţelul, având şanse mari să debuteze chiar cu Ceahlăul Piatra Neamţ, în Cupa Ligii!

În plus, conducerea încearcă să acopere postul de portar cu disperare, având în vedere doi goalkeeperi, unul din Anglia şi unul cu state vechi în Liga I. Rămâne de văzut dacă vreunul dintre ei va ajunge la noi.

Login sau crează cont pentru a comenta              |