STIRI Liga I LIVETEXT: Conferinţă de presă la Oţelul

Weiss si Rusu vor raspunde intrebarilor jurnalistilorWeiss si Rusu vor raspunde intrebarilor jurnalistilorDunărea Bătrână, site-ul suporterilor echipei Oţelul Galaţi, vă va prezenta în direct de la stadion ce se întâmplă la conferinţa de presă care are loc astăzi, începând cu ora 13.00!

Întâlnirea cu jurnaliştii va fi prezidată de Andrei Rusu, şeful Departamentului de scouting şi de antrenorul Michael Weiss.

Cei doi ne vor prezenta ultimele noutăţi de la Oţelul şi vor prefaţa cu siguranţă meciul care are loc mâine la Galaţi, în optimile Cupei Ligii, când formaţia noastră se va duela cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Aşadar, dacă doriţi să aflaţi ultimele veşti din cadrul lotului, rămâneţi pe Dunărea Bătrână şi folosiţi butonul de refresh la această ştire pentru a vedea în direct, în format livetext, ce răspunsurile de la conferinţă.

Michael Weiss:Au trecut 3 săptămâni în care ne-am străduit foarte mult. Alte echipe au avut 5-6 săptămâni la dispoziţie."

Michael Weiss: “Meciul de mâine e un nou început şi sperăm să debutăm cu bine. Sperăm să păstrăm spiritul de luptă din sezonul trecut. În ciuda problemelor avem un grup unit cu mentalitatea potrivită pentru a ne îndeplini obiectivul.”

Michael Weiss: “Vom mai aduce 2-3 jucători în decursul săptămânii viitoare.”

Constantin Mişelăricu: “Suntem la început de drum, cu o reconstrucţie a echipei. Au plecat mulţi jucători, dar noi cei rămaşi sperăm să facem o figură frumoasă în noul sezon.”

Andrei Rusu: “Nu au semnat încă portarii Bordea şi Plopeanu. Ikeng e încă sub semnul întrebării din cauza accidentării. Cucu şi Vasile Gheorghe au semnat deja, în timp ce Davies va mai fi testat. Portarul Bornescu se află pe lista noastră!"

Andrei Rusu: Avem oferte pentru Tudorie şi e posibil să plece. Zaharia a revenit la prima echipă. E pus la punct din punct de vedere fizic. Cred ca va şi juca sâmbătă. În schimb Pungă şi Chipirliu sunt în urmă cu pregătirea.”

Andrei Rusu: “Clubul urmează să facă demersurile necesare pentru a-l da în judecată pe Marquinhos pentru că şi-a denunţat contractul.”

Michael Weiss: “Am venit să lucrez cu un anumit buget şi să-mi îndeplinesc obiectivul. Am încredere în staff-ul meu şi în lotul de jucători. Poate că rezultatele nu vor fi la nivelul dorit în prima lună, dar lucrurile se vor aşeza pe parcurs. Fiecare meci e important, dar campionatul e pe primul loc. La antrenamentul de ieri jucătorii erau puţin obosiţi, dar cu spirit de luptă şi agresivitate vom obţine ceea ce ne propunem. Avem nevoie şi de fani să ne fie alături. E interesant de lucrat cu un astfel de grup şi sper să obţin rezultatele dorite.”

Michael Weiss: “Avem câţiva jucători talentaţi şi sper să iasă la iveală acest lucru. Am văzut câteva meciuri ale Ceahlăului. E o echipă care se apără bine, dar a pierdut şi câţiva jucători. Are totuşi un grup unit cu fotbalişti care se cunosc între ei. Nu sunt un fan al antrenamentelor fizice, dar acestea sunt foarte importante.”

Constantin Mişelăricu: “E o responsabilitate şi o mare onoare pentru mine să fiu căpitan. N-aş vrea să pun accent pe acest lucru, dar voi face tot ce îmi stă în putinţă să nu dezamăgesc pe teren şi nici în afara lui. Suporterii Oţelului sunt minunaţi, mereu ne-au fost alături în momentele grele. Îi aşteptăm alături de noi şi la meciul cu Ceahlăul.”

- A fost anunţat şi preţul biletelor pentru jocul cu Ceahlăul Piatra Neamţ de mâine, de la ora 18.00: 5 lei la peluză, 10 lei la tribuna a II-a şi 15 lei la tribuna I. De asemenea, cei care şi-au comandat abonamente le pot ridica de luni de la Baza “Siderurgistul”.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Myhay20 » 18-07-2014 11:47

In primul rand as vrea sa zica domnul Rusu unde sunt acei 3 jucatori care vor semna direct fara probe, a dat ca termen luni, apoi joi, azi e vineri, deci?

Myhay20

  •  
  •  

#2 Myhay20 » 18-07-2014 11:49

Un alt lucru pe care l-as vre este sa ne spuna care este obiectivul, salvarea de la retrogradare sau realizarea baremului de 20 de puncte?
+1

Myhay20

  •  
  •  

#3 Leviathan » 18-07-2014 12:21

tare, daca miselaricu apare in conferinte, e si capitan... sunt vai de steaua lor, nici nu ma intereseaza daca obiectivul e salvarea sau baremul, doar numele a ramas
−1

Leviathan

  •  
  •  

#4 radu_alex13 » 18-07-2014 12:50

Schimbarea asta asa brusca, nu cred ca e buna deloc......parca sunt cei de liga a patra care se unesc la o echipa si: hai baieti sa facem si noi o joaca"... trebuiesc ani sa omogenizezi si sa formezi o echipa, dar noi in 3 saptamani vrem nu stiu ce asteptari, va fi greu, foarte greu...si nu m-as mira sa ne-o traga ceahlaul.....in fine...sper doar sa gresesc
+3

radu_alex13

Login sau crează cont pentru a comenta              |