STIRI Liga I Oţelul îl vrea pe Bornescu

Mircea BornescuMircea BornescuLa conferinţa de presă care a avut loc astăzi la stadion şi care precedă partida din optimile Cupei Ligii cu Ceahlăul Piatra Neamţ, s-au spus lucruri foarte interesante. Dunărea Bătrână vă face un rezumat al celor auzite acolo.


Şeful departamentului de scouting, Andrei Rusu, a explicat că Oţelul se află în negocieri cu portarul Mircea Bornescu care a mai activat în Liga I la Universitatea Craiova, Rapid Bucureşti, Universitatea Cluj sau Petrolul Ploieşti. Este cunoscut faptul că formaţia noastră are nevoie cu disperare de un portar cu experienţă în prima ligă, fiind singura echipă din primul eşalon care nu şi-a asigurat încă poarta.
Oţelul va renunţa în schimb la Edon Hasani, Hristu Chiacu, Dragos Plopeanu şi brazilianul Felipe, toţi fiind în probe. În schimb, Victor Juffo şi Julius Davies au mai primit o şansă şi vor mai fi testaţi o perioadă.
Dacă mijlocaşii Stelian Cucu şi Vasile Gheorghe au semnat deja contracte cu Oţelul, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre portarul Bordea sau mijlocaşul Ikeng, în privinţa cărora se va lua o decizie săptămâna viitoare.
Referitor la transferuri, Tudorie este singurul jucător care are oferte şi ar putea fi lăsat să plece contra unei sume care să mulţumească formaţia gălăţeană. În schimb, brazilianul Marquinhos nu a avut acceptul clubului când a plecat la FK Qabala, iar cei din conducere au explicat că îl vor da în judecată pe fostul golgeter.
Antrenorul Michael Weiss spune că este mulţumit de lot, dar mai aşteaptă cel mult 3 jucători şi săptămâna viitoare.

Michael Weiss: “Au trecut 3 săptămâni în care ne-am străduit foarte mult. Alte echipe au avut 5-6 săptămâni la dispoziţie. Meciul de mâine e un nou început şi sperăm să debutăm cu bine. Sperăm să păstrăm spiritul de luptă din sezonul trecut. În ciuda problemelor avem un grup unit cu mentalitatea potrivită pentru a ne îndeplini obiectivul. Vom mai aduce 2-3 jucători în decursul săptămânii viitoare. Am venit să lucrez cu un anumit buget şi să-mi îndeplinesc obiectivul. Am încredere în staff-ul meu şi în lotul de jucători. Poate că rezultatele nu vor fi la nivelul dorit în prima lună, dar lucrurile se vor aşeza pe parcurs. Fiecare meci e important, dar campionatul e pe primul loc. La antrenamentul de ieri jucătorii erau puţin obosiţi, dar cu spirit de luptă şi agresivitate vom obţine ceea ce ne propunem. Avem nevoie şi de fani să ne fie alături. E interesant de lucrat cu un astfel de grup şi sper să obţin rezultatele dorite. Avem câţiva jucători talentaţi şi sper să iasă la iveală acest lucru. Am văzut câteva meciuri ale Ceahlăului. E o echipă care se apără bine, dar a pierdut şi câţiva jucători. Are totuşi un grup unit cu fotbalişti care se cunosc între ei. Nu sunt un fan al antrenamentelor fizice, dar acestea sunt foarte importante.”

Andrei Rusu: “Nu au semnat încă portarii Bordea şi Plopeanu. Ikeng e încă sub semnul întrebării din cauza accidentării. Cucu şi Vasile Gheorghe au semnat deja, în timp ce Davies va mai fi testat. Portarul Bornescu se află pe lista noastră! Avem oferte pentru Tudorie şi e posibil să plece. Zaharia a revenit la prima echipă. E pus la punct din punct de vedere fizic. Cred ca va şi juca sâmbătă. În schimb Pungă şi Chipirliu sunt în urmă cu pregătirea. Clubul urmează să facă demersurile necesare pentru a-l da în judecată pe Marquinhos pentru că şi-a denunţat contractul.”

Constantin Mişelăricu: “Suntem la început de drum, cu o reconstrucţie a echipei. Au plecat mulţi jucători, dar noi cei rămaşi sperăm să facem o figură frumoasă în noul sezon. E o responsabilitate şi o mare onoare pentru mine să fiu căpitan. N-aş vrea să pun accent pe acest lucru, dar voi face tot ce îmi stă în putinţă să nu dezamăgesc pe teren şi nici în afara lui. Suporterii Oţelului sunt minunaţi, mereu ne-au fost alături în momentele grele. Îi aşteptăm alături de noi şi la meciul cu Ceahlăul.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 d1abl089 » 18-07-2014 13:29

Toti suporterii care doresc astazi sa vina la antrenamul de inaintea primului meci oficial al echipei in noul sezon sunt asteptati astazi de la ora 16.45 la stadion. Antrenamentul va fi deschis pentru suporteri 30 de minute, respectiv de la ora 16.45 pana la ora 17.15. In mod normal antrenamentele din zilele de joi si vineri sunt inchise publicului intrucat la aceste antremante se vor pregati tactic meciurile.
Asa ca toti cei care dori sa vedeti echipa si sa dati un impuls echipei sunteti asteptati la ora 16.45 la stadion. FORTA OTELUL!
+2

d1abl089

 •  
 •  

#2 hahalera » 18-07-2014 14:01

dupa poza, crezui ca vor sa-l transfere pe Jim Carrey :D
+2

hahalera

 •  
 •  

#3 Adi » 18-07-2014 15:44

Decat sa-l vad pe mascariciul asta in tricoul Otelului, mai bine ar apara Abraham.
Sincer fuga asta dupa un portar pare ca o sa se sfarseasca cu un Bosneag 2. Mai bine lasam un junior sa castige experienta, chiar daca mai greseste, decat unul cu "experienta" care sa tranteasca un meci.
−2

Adi

 •  
 •  

#4 bigsorin » 18-07-2014 17:01

mie bornescu mi se pare un portar bun peste ce avem acum la echipa sa vina
+1

bigsorin

 •  
 •  

#5 Aruon » 18-07-2014 20:13

Este un portar bun...si nu juniorii ...ei ne-ar pierde multe meciuri...Ar fi bine sa vina Bornescu..

Aruon

 •  
 •  

#6 Adi » 18-07-2014 20:48

www.youtube.com/.../
Nu mersi, nu vreau sa vad un caracter de genul in tricoul Otelului. Poate sa fie si mai bun ca Neuer. Acte de genul denota o prostie crasa (vezi Suarez).
−1

Adi

 •  
 •  

#7 bigsorin » 18-07-2014 21:39

ba da ma lasa-ma cu caracterul tau ce arati tu e ca e un luptator se bate pt echipa lui si acum sa ne salvam e nevoie de 11 de bornescu sa-ti fie clar sau tu il vrei pe bosneag mai lasa-ne cu teoria ta
+3

bigsorin

 •  
 •  

#8 romeo » 18-07-2014 21:53

Macar de ar veni ! Este un luptator , gen Lovin!
+1

romeo

 •  
 •  

#9 Tudor » 18-07-2014 22:00

Ma doare undeva de ce a facut in trecut, daca ar apara foarte bine poarta noastra chiar nu e important. Daca as fi Piturca l-as fi bagat mereu pe Mutu indiferent de trecutul lui, pentru ca si beat ar fi dat gol la nationala. Mai lasati asta cu caracterul, sfintisorilor ce sunteti. :D
Ne ferim de caracterul lui Bornescu, dar aducem toate rebuturile...sa fim seriosi. Din contra, e posibil ca el sa ne refuze. Eu zic ca ar fi un castig sa vina.
Ati vazut ce frumos au facut autocarul? Scrie si Galati pe el. :lol:
+1

Tudor

 •  
 •  

#10 Adi » 19-07-2014 19:17

Citez pe bigsorin:
ba da ma lasa-ma cu caracterul tau ce arati tu e ca e un luptator se bate pt echipa lui si acum sa ne salvam e nevoie de 11 de bornescu sa-ti fie clar sau tu il vrei pe bosneag mai lasa-ne cu teoria ta


Nu, nu asa demonstreza cineva ca este luptator. Asa demonstreaza ca este un prost. Daca ai fi citit mai sus, poate ai fi vazut in ce mod m-am referit la Bosneag. Dar erai prea ocupat sa ma iei pe mine cu "ma" de parca ne-am cunoaste de undeva si sa uiti sa pui vreo virgula sau un punct.
Da, mie mi se pare ca o echipa o cladesti cu oameni cu caracter. Mai ales cand trebuie sa lucrezi in conditiile actuale. Si nu mi se pare ca Bornescu poseda asa ceva. Nu zic sa aducem toate rebuturile. Dar daca nu ne permitem un portar bun, macar sa dam o sansa tinerilor din lot.
−1

Adi

Login sau crează cont pentru a comenta              |