STIRI Liga I ”La Oțelul erau două variante: falimentul sau continuarea în actualele condiții”

Florin LovinFlorin LovinUnul dintre cei mai apreciați jucători din echipa de sezonul trecut de la Oțelul, Florin Lovin, a vorbit la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, despre actualul lot de jucători și salariile de la echipă:

”Sper ca Oțelul să debuteze cu dreptul, am mulți prieteni la echipă, după cum am mai spus voi rămâne un fan al Oțelului. Din primul 11 sunt doar cinci jucători alături de care m-am antrenat , restul sper să se integreze, să ajute echipa și să se ridice la nivelul celor care au plecat. Va fi foarte greu să se salveze, la orice formaţie la care au venit jucători si antrenori noi e nevoie de timp. Fotbaliştii cu salarii de 1000-2000 de euro nu pot juca la nivelul celor de 7000-8000 de euro! În meciurile amicale au avut rezultate pozitive, chiar dacă au fost adversari modești. Eu rămân optimist.”

De asemenea, Florin Lovin a anunțat că înaintea startului sezonului la echipa fanion a orașului una dintre variante a fost chiar falimentul: ”Cei rămași trebuie apreciați. Înaintea sezonului la Oțelul erau două variante: falimentul sau continuarea în condițiile de acum!  S-a ales să continue și bine s-a făcut.”

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |