STIRI Liga I Astra Asigurări a dispărut de pe tricourile Oțelului

sursa foto: pagina facebook oficial Otelul Galatisursa foto: pagina facebook oficial Otelul GalatiLa Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, directorul departamentului de scouting de la Oțelul, a anunțat că logo-ul Astra Asigurări nu va mai fi inscripționat pe tricourile de joc:

”Pentru alte surse de finanțare sunt niște discuții, dar nimic concret, toată lumea așteaptă să începem meciurile oficiale să vadă că avem echipă. În noul sezon Oțelul nu va mai avea Astra Asigurări pe tricouri!”

În aceeași intervenție, Andrei Rusu a vorbit despre situația lui Cristi Sîrghi și transferul ratat al portarului Cezar Lungu: ”Am discutat cu Cristi Sîrghi, nu vreau să vorbesc despre lucrurile petrecute până să vin eu la echipă. Nu sunt șanse ca el să contiune la Oțelul. La Cezar Lungu a fost și nu a fost o eroare a conducerii. Noi ne-am înțeles cu jucătorul, dar au apărut alte probleme și nu am putut finaliza acordul.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 vitzamina » 20-07-2014 22:39

Tricourile nu sunt cele mai urate din istoria clubului. Eu zic ca cele turcoaz de la Hummel erau mult mai nasoale. Totusi pe internet unde am vazut eu meciul nu se distingea absolut nimic pe spate.
Personal imi pare foarte rau de situatia cu Sirghi. E un om care a dat multe clubului si s-a sacrificat, nu degeaba i se zice Kamikaze. E si un caracter puternic si putea fi un lider in vestiar.
+1

vitzamina

  •  
  •  

#2 Bada » 21-07-2014 12:29

Nu se distinge ce scrie pe tricouri nici daca aprinzi lumanari la biserica. Abia in niste poze, cu chiu cu vai am reusit sa disting pe spate numele echipei. Initial am crezut ca e vreun sponsor.
+1

Bada

  •  
  •  

#3 Dregan » 21-07-2014 13:48

Citez pe Bada:
Nu se distinge ce scrie pe tricouri nici daca aprinzi lumanari la biserica. Abia in niste poze, cu chiu cu vai am reusit sa disting pe spate numele echipei. Initial am crezut ca e vreun sponsor.

Pentru ca pe rosu trebuie scris doar cu alb. Asa daca au scris mic si cu albastru... :o
+1

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |