STIRI Liga I “La Oțelul m-am simțit cel mai apreciat”

Florin LovinFlorin LovinÎn direct la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, fostul jucător al Oțelului, Florin Lovin, a vorbit despre experiența sa ca jucător la Galați:

”Perioada petrecută la Oțelul este de departe trecută de mine la lucrurile pozitive. La ultimele meciuri am spus că Oțelul a fost echipa la care m-am simțit cel mai apreciat. Când jucam la Bacău eram din oraș, la Steaua a fost OK o perioadă, apoi am avut probleme. În Germania și Austria nu simți, suporterii sunt mai reci reci. Am fost impresionat foarte mult de faptul că la un meci cu Viitorul am avut un stadionul plin, chiar dacă intrarea a fost liberă. Au  fost momente foarte-foarte frumoase, am dat de jucători și de un grup minunat."   

De asemenea, Florin Lovin a spus că la sosirea la Oțelul a tras speranțe că echipa gălățeană își va dori mai mult, mai ales că fusese numit un antrenor de top ca Edwald Lienen: “Suporterii nu au de ales, trebuie să creadă în actualul proiect de la Oțelul. În viață e bine să te mulțumești cu ce ai. Pentru fanii pătimași este foarte greu, pentru că au văzut că echipa merge pe un drum descendent de la preluarea ei de către Adamescu. A fost acea revigorare din iarnă, în care s-a adus un antrenor și jucători buni, iar toată lumea a sperat că Oțelul vrea mai mult. Am rămas surprins însă să văd cum erau lucrurile, cum erau condițiile de antrenament, toate acestea duceau la o posibilă desființare. Jucători neplătiți de șapte luni, fără teren de antrenament, fără mingi…”

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |