Gabi Paraschiv, alături de un fan al OțeluluiGabi Paraschiv, alături de un fan al OțeluluiFostul jucător de legendă al Oțelului, Gabriel Paraschiv, și-a scos la licitație tricoul purtat la gruparea roș-alb-albastră pentru binele clubului la care activează în acest moment ca manager, Flacăra Moreni (din Liga a IV-a). Tricoul a primit deja autograful fostului decar de la Oțelul. „Para” încearcă astfel să ajute echipa din orașul său natal pentru a promova în liga a treia.

Cum problemele cu banii din fotbal au afectat toate cluburile, Paraschiv n-a stat degeaba și a luat atitudine pentru a rezolva cumva aceste dificultăți întâmpinate.
Licitația a început de luni, de la suma de 250 de lei, iar în acest moment s-a ajuns la 200 de euro oferiți de Krmen George. În cazul în care există vreun suporter al Oțelului care vrea să dețină tricoul cu autograf al lui Paraschiv și să ajute în același timp și un club de tradiție din România, licitațiile se fac până sâmbătă, la miezul nopții, pe pagina de facebook a clubului din Moreni https://www.facebook.com/pages/Flacara-Moreni/486608278029441
Paraschiv nu se află la primul gest de acest gen, după ce a cerut micșorarea salariului când juca la Oțelul, atunci când gruparea roș-alb-albastră întâmpina probleme cu banii.