STIRI Liga I “Va fi un sezon extrem de greu pentru Oțelul”

Dorinel MunteanuDorinel MunteanuAflat în cantonament în Olanda împreună cu noua sa echipă FC Qabala din Azerbadjan, antrenorul cu care Oțelul a câștigat Liga I și Supercupa a rememorat o parte din acele clipe la Lider Sportiv:

“Sunt convins că toți suporterii și iubitorii fotbalului din Galați au avut momente de fericire create de echipă în 2011. Am fost o echipă frumoasă care a scos lumea în stradă, în mintea mea va rămâne ca cel mai mare eveniment.” 

Despre actuala echipă a clubului Oțelul, Dorinel Munteanu a spus: ”Actuala echipă este foarte tânără, dintre cei din echipa de acum doar linia de apărători am apucat-o eu la Galați, Ilie și Cucu la mijloc, Tudorie un jucător de perspectivă. Trebuie să se pregătească pentru că va fi un sezon extrem de greu. Nici nu știu cine este noul antrenor al echipei, sper ca el totuși să aducă noutăți.”

Legat de mutarea lui Marquinhos, de la Oțelul la Qabala, Dorinel Munteanu a afirmat că încă nu este perfectat transferul: ”Marquinhos joacă pe o poziție pe care am dorit să o întăresc. Încă sunt ceva discuții cu transferul lui, sper să se rezolve cât mai repede. L-am dorit și pe Liviu Antal la Qabala dar el a optat pentru Turcia. Nu a fost mulțumit de oferta noastră și a ales altă variantă.”

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |