STIRI Liga I Gabriel Viglianti: ”Sunt director sportiv în acte”

VigliantiVigliantiDirect din Argentina, la Lider Sportiv de la Pro FM-Lider FM, Gabriel Viglianti a anunțat statutul său în cadrul clubului sau motivele pentru care a plecat în concediu de la Oțelul:

”Sunt director sportiv la Oțelul în acte, e greu să mai revin momentan pentru că acum se ocupă și alții de ce făceam eu. În această perioadă am comunicat cu Lucian (N.R. - administratorul special Lucian Ciofoaia), cred că pauza luată mi-a făcut bine. Aveam nevoie și eu și familia să luăm o pauză pentru că în ultima vreme a fost un stres foarte mare. Am lăsat familia pe locul doi în ultima vreme și cred că meritau să stau cu ei."

În aceeași intervenție, Viglianti și-a anunțat disponibilitatea de a colabora cu echipa glălățeană chiar și din Argentina: ”La momentul acesta nu cred că o să mă mai întorc, am nevoie să ma încarc cu energie. În ultimii șapte ani petrecuți la Galați consider că am dat 100% pentru clubul Oțelul și aveam nevoie de vacanță, dar asta nu înseamnă că nu mă întorc niciodată. Urmăresc tot ce se întâmplă la echipă, am văzut și transferurile. Pot să ajut clubul Oțelul de orice manieră și dacă nu mă întorc la Galați. Pot să ajut cu fotbaliști, cu scouting, nu închid nici un fel de ajutor."

 www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |