STIRI Liga I Gabriel Viglianti: "Este incredibil ce s-a întâmplat la Oțelul”

VigliantiVigliantiAflat în concediu în Argentina, încă directorul sportiv al Oțelului, Gabriel Viglianti a intervenit la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, unde a vorbit despre jucătorii din actuala echipă a Oțelului:

Despre actuala echipă de la Oțelul ce pot să zic, mă bucur pentru unii dintre jucători că au primit o a doua șansă în prima ligă. Unul dintre foștii mei antrenori avea o vorbă: În fotbal, te culci rezerva rezervei și te trezești titularul titularilor. Asta se poate întâmpla cu orice jucător de la echipa a II-a. Cred că este momentul pentru unii fotbaliști care au avut șanse, dar nu le-au folosit sau pentru cei care nu au avut deloc șanse de a juca în prima ligă. Misiunea lor este grea, este presiune pe ei, dar a venit un antrenor cu experiență care îi poate ajuta.”

Despre plecarea lui Marquinhos, Gabriel Viglianti a spus: ”Marquinhos este o pierdere mare, dar dacă nu poți să îl ții la echipă nu ai cum să îl oprești. Are și el famile, e departe de casă și nu poate să muncească fără bani. Oțelul l-a ajutat foarte mult în carieră și el este mulțumit de acest lucru."

În încheierea intervenției, ”Vigli” a anunțat că deși este ademenit să susțină echipele din Argentina, fiul cel mic susține Oțelul: ”Aici, departe de Galați, m-a apucat nostalgia, m-am gândit la Supercupa de acum trei ani, este incredibil ce s-a întâmplat la clubul Oțelul în atât de puțin timp. Aici, în Argentina, toată lumea încercă să îl facă fan al echipelor de aici pe Giuliano, fiul meu cel mic, dar el ține cu Oțelul!”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 25-07-2014 21:21

Respect Gabriel Viglianti!

Tudor

  •  
  •  

#2 Aruon » 26-07-2014 19:11

Respect Vigli. Hai intoarce-te la echipa Alejandro..te rugam

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |