STIRI Liga I ÎN DIRECT: Conferinţă la stadion

Hans Michael Weiss si Andrei Rusu vor raspunde intrebarilor jurnalistilorHans Michael Weiss si Andrei Rusu vor raspunde intrebarilor jurnalistilorDunărea Bătrână, site-ul suporterilor echipei Oţelul Galaţi, vă va prezenta live de la stadion ce se întâmplă la conferinţa de presă care are loc astăzi, începând cu ora 13.00!

Întâlnirea cu jurnaliştii va fi prezidată de Andrei Rusu, şeful Departamentului de scouting şi de antrenorul Michael Weiss. De asemenea, este invitat şi fotbalistul Benjamin Onwachi.  

Cei trei ne vor prezenta ultimele noutăţi de la Oţelul şi vor prefaţa cu siguranţă meciul care are loc luni la Bucureşti, în prima etapă a Ligii I, când formaţia noastră se va duela cu Dinamo.

Aşadar, dacă doriţi să aflaţi ultimele veşti din cadrul lotului, rămâneţi pe Dunărea Bătrână şi folosiţi butonul de refresh la această ştire pentru a vedea în direct, în format livetext, răspunsurile de la conferinţă.

Michael Weiss: “Suntem acum în ultimele zile de pregătire a meciului cu Dinamo. Echipa arată o formă din ce în ce mai bună. Încă nu suntem la potenţialul maxim. Dar sunt convins că putem face o figură frumoasă. Dinamo e un club important, dar ne vom pregăti cum trebuie pentru acest meci.”

Andrei Rusu: “Suntem în discuţii cu Pouga. Sâmbătă va veni un portar croat şi un atacant rwandez pe care d-l Weiss l-a avut la naţională.”  

Benjamin Onwachi: “Sunt foarte încântat să mă aflu în România. Sunt înconjurat de oameni minunaţi, mă înţeleg foarte bine cu toţi colegii. E un meci important pentru noi şi sunt mai motivat pentru că întâlnim un club de tradiţie, bine cotat. Mergem să câştigăm 3 puncte, nu ne interesează altceva. A trebuit să plec de la Juventus pentru că nu mi s-au dat multe şanse de a demonstra ceea ce pot. Sunt aici acum şi sunt fericit.”

Michael Weiss: “Nu putem să ne întindem prea mult cu bugetul pe care-l avem. Atacantul rwandez este unul de viitor şi ne poate ajuta. L-am descoperit în urmă cu câţiva ani, are calităţi deosebite. În fiecare joc trebuie să ne pregătim inteligent, să scoatem maximum indiferent de adversar. Oponenţii noştri trebuie să fe foarte puternici ca să ne poată înscrie goluri. Scopul nostru e acela de a menţine Oţelul în prima ligă şi să facem un grup unit, să creştem tineri, iar apoi să ne putem gândi şi la cupe europene. Karol Karlik sigur va juca cu Dinamo, La Ivan Pecha nu e încă sigur, el e puţin obosit după ce a făcut multe drumuri. Sipovic are şi el o mică problemă, iar dintre ei doi voi alege unul. Jucătorii din teren vor fi motivaţi 100%. Tudorie nu e în echipă şi e un mic dezavantaj în atac. Serkan Ciftci mai are puţin de aşteptat. Nu ne aşteptăm să marcheze acum 20 de goluri, altfel s-ar fi dus la Galatasaray poate, nu la Oţelul.” 

Andrei Rusu:Tudorie se află la Borussia Monchengladbach în probe. Vom avea un răspuns în 7 zile! El are şi alte oferte din străinătate, unele pentru probe, altele pentru un transfer definitiv. Vor mai veni jucători în probe, inclusiv un portar. Am renunţat la Julius Davies, în schimb brazilianul Yago va mai fi testat. Popescu s-a lovit la un antrenament, aflăm situaţia lui exactă mâine. Vasile Gheorghe e apt de joc, şi-a revenit după accidentarea de la jocul cu Ceahlăul. Se formează o nouă familie, un grup unit, noi vedem zi de zi cum creşte echipa la acest nivel. Marquinhos nu poate juca la Qabala, iar situaţia lui Sîrghi a rămas aceeaşi. Trebuie să lucrăm la capitolul omogenitate.”

Michael Weiss: “Vreau câte 3 puncte de la fiecare joc, trebuie să fim motivaţi pentru asta. Rămâne de văzut ce vom reuşi să facem, iar totul va fi fâcut pas cu pas. Meciul cu Dinamo e important, dar nu cel mai important.” 

FINAL DE CONFERINŢĂ!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Neculai Mihnea Dragos » 25-07-2014 12:02

stie cineva daca a adus cumva si tricouri cawila la vanzare si cat costa?

Neculai Mihnea Dragos

  •  
  •  

#2 Dregan » 25-07-2014 12:34

Citez pe Neculai Mihnea Dragos:
stie cineva daca a adus cumva si tricouri cawila la vanzare si cat costa?

O sa incercam sa aflam cat de curand...

Dregan

  •  
  •  

#3 Neculai Mihnea Dragos » 25-07-2014 12:38

Citez pe Dregan:
Citez pe Neculai Mihnea Dragos:
stie cineva daca a adus cumva si tricouri cawila la vanzare si cat costa?

O sa incercam sa aflam cat de curand...

multumesc

Neculai Mihnea Dragos

  •  
  •  

#4 Dregan » 26-07-2014 01:28

Citez pe Neculai Mihnea Dragos:
Citez pe Dregan:
Citez pe Neculai Mihnea Dragos:
stie cineva daca a adus cumva si tricouri cawila la vanzare si cat costa?

O sa incercam sa aflam cat de curand...

multumesc


Am primit raspuns. Inca nu sunt tricouri Cawila la vanzare. Va vom anunta cand vor fi precum si preturile

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |