STIRI Liga I Oțelul II a aflat adversarul din turul secund al Cupei

Satlitul va juca la PanciuSatlitul va juca la PanciuFederația Română de Fotbal a stabilit programul meciurilor din turul doi național al Cupei României. După ce în fazal de debut județul Galați a fost reprezentat de trei echipe: Oțelul II, Gloria Ivești și Sporting Liești, în al doilea tur, din Galați în competiția KO va juca o singură echipă: Oțelul II.


Pentru a juca în turul III național al Cupei, satelitul de la Oțelul va trebui să treacă de o echipă de județ, FC Panciu, câștigătoarea fazei județene a Cupei României-Vrancea. Meciul dintre FC Panciu și Oțelul II se va juca într-o singură manșă miercuri, 30 iulie, de la ora 17.30, pe stadionul ”Orășenesc” din Panciu.
În turul I al Cupei, Oțelul II a jucat la Ivești cu trupa locală Gloria, iar echipa pregătită de Sorin Haraga s-a impus cu 2-1. Cei de la FC Panciu au trecut în primul tur cu 4-0 de CSM Moinești, echipă cu statut de Liga a III-a! Dacă va trece de FC Panciu, Oțelul II ar putea întâlni în turul III al Cupei concitadina FCM Dunărea.
Până ieri satelitul s-a aflat în cantonament la Borsec. Iată şi lotul Oţelului II în acest moment, cu menţiunea că aici pot sosi oricând şi jucători de la echipa mare: Bordeianu, Chicuş - Gâţă, Cazacu, A.Codreanu, Răgălie, Poalelungi, Serea, Manea, Stancu - Dajbog, Bălan, I.Codreanu, Apostol, Ciurea, Ignat, Perju - Dumitru, I.Constantinescu, Vasilachi, Stan şi Mohorâţă.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |