STIRI Liga I “La penalty-uri am primit sfaturi de la Weiss și de la Brăneț”

Alexandru Vlasie parand penalty-ul decisivAlexandru Vlasie parand penalty-ul decisivEroul meciului cu Ceahlăul din Cupa Ligii, portarul Alexandru Vlasie, a vorbit la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, despre trăirile din timpul meciului cu nemțenii:

“Am trăit la intensitate maximă meciul cu Ceahlăul, a fost o șansă foarte mare pentru mine și am încercat să profit de ea la maximum.”

De asemenea, Alexandru Vlasie a spus că înaintea executării loviturilor de departajare a primit sfaturi de la antrenorul principal Weiss și de la antrenorul cu portarii Cristian Brăneț: “Înaintea loviturilor de departajare am primit sfaturi de la Michael Weiss (antrenorul principal al echipei) și de la Cristi Brăneț (antrenorul cu portarii). Am ținut cont de sfaturile lor și m-au ajutat. Nu pot să dezvălui tot ce mi-au spus cei doi antrenori, ci doar că mi-au transmis unde vor executa jucătorii cu piciorul drept și cei cu piciorul stâng. Le mulțumesc pentru acest lucru.”

În aceeași intervenție Vlasie a vorbit și despre loviturile de la 11 metri exersate după antrenamente: “Fac antrenamente speciale, cu o zi înaintea meciurilor rămân 10-20 de minute și exersez loviturile de la 11 metri.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 26-07-2014 19:12

Bravo Vlasie.Titular in meciul cu Dinamo.

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |