STIRI Liga I Transferuri la echipa de fete

Fete noi la OtelulFete noi la OtelulÎnainte să plece în cantonamentul montan de la Borsec, județul Harghita, echipa de fete de la Oțelul a susținut primul meci amical al verii. Trupa pregătită de Ion Morohai a întâlnit în primul test al verii, colega de serie CSȘ Târgoviște, echipă de la care provine una dintre internaționalele “oțelare”: Giorgiana Vasile.   


După cum era ușor de anticipat, Oțelul, cu lotul întărit cu jucătoare din Superligă s-a impus la scor, cu 5-0. Trei dintre golurile gălățene au fost marcate de internaționala de senioare, Andrea Herczeg, jucătoare provenită de la CFR Timișoara. Celelalte două au fost înscrise de Aura Harabagiu.
Altfel, pe lângă cele cinci jucătoare provenite din Superligă, echipa feminină a clubului Oțelul a mai perfectat un transfer: Mădălina Elena Răduc (18 ani), care provine de la Adjud, județul Vrancea. Ea a semnat un angajament pe două sezoane cu FC Oțelul. Răduc s-a remarcat în competițiile de fotbal feminin organizate la nivel județean de AJF Vrancea. De asemenea, ea s-a făcut remarcată și la Cupa Coca-Cola, unde împreună cu echipa sa, Liceul Emil Bota din Adjud, a terminat faza Euroregională pe locul doi.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 viorel21 » 27-07-2014 12:13

faza euroregigionala pe locul 2.. Pai asa transferuri sa facem si la baieti ! :D

viorel21

Login sau crează cont pentru a comenta              |