STIRI Liga I “Tudorie nu e în echipă şi avem un mic dezavantaj în atac”

Alexandru Tudorie se antreneaza cu Borussia Monchengladbach!Alexandru Tudorie se antreneaza cu Borussia Monchengladbach!Atacantul crescut de Oţelul Galaţi, Alexandru Tudorie, dă probe la titrata Borussia Monchengladbach şi nu face parte din lotul care s-a deplasat la Bucureşti pentru meciul din capitală cu Dinamo. Antrenorul german Michael Weiss afirmă că acest lucru creează un dezavantaj în atacul formaţiei roş-alb-albastre, deoarece vârfurile din lot par în urmă cu pregătirea fizică.


Tudorie a fost recomandat echipei din Bundesliga de către fostul antrenor al Oţelului, Ewald Lienen, cel care a activat pentru Borussia Monchengladbach, fiind în relaţii bune cu oamenii de acolo. Şeful Departamentului de Scouting, Andrei Rusu, a declarat la rândul său că, dacă “Tudy” nu va ajunge în Germania, el are şi alte oferte, dând de înţeles că atacantul de 18 ani va pleca oricum de la Oţelul!

Michael Weiss: “Tudorie nu e în echipă şi e un mic dezavantaj în atac. Serkan Ciftci mai are puţin de aşteptat. Nu ne aşteptăm să marcheze acum 20 de goluri, altfel s-ar fi dus la Galatasaray poate, nu la Oţelul.”  

Andrei Rusu: “Tudorie se află la Borussia Monchengladbach în probe. Vom avea un răspuns în 7 zile! El are şi alte oferte din străinătate, unele pentru probe, altele pentru un transfer definitiv.

Alexandru Tudorie a debutat în Liga I la 16 ani, pe finalul jocului Oțelul - Petrolul Ploiești 0-1, din 24 februarie 2013. Primul gol în Liga I a fost marcat de “Tudy” în egalul (1-1) din turul sezonului trecut, cu Steaua București, joc disputat în decembrie 2013. În campionatul trecut, Tudorie a jucat în 20 meciuri pentru Oțelul și a marcat două goluri. El este un abonat al naţionalelor de juniori, fiind titular de multe ori la reprezentativele U17, U18 şi U19 ale României.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 schillaci » 27-07-2014 21:16

Ce bani poti sa iei pe un jucator trimis in probe ?!...unde e logica la faza asta ?
+1

schillaci

  •  
  •  

#2 vitzamina » 27-07-2014 21:55

Poti sa iei bani pentru un jucator aflat in probe la fel cum iei pe unul imprumutat. E un imprumut de o saptamana cu optiune de cumparare daca se poate zice asa.
+1

vitzamina

Login sau crează cont pentru a comenta              |