STIRI Liga I DECLARAŢII: Dinamo vs Oţelul

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuOţelul începe un nou sezon de Liga I, pe terenul unei echipe care, la fel ca a noastră, nu a retrogradat niciodată după Revoluţie (mai exact bucureştenii nu au retrogradat niciodată). Ambele formaţii au început cu dreptul noul sezon, impunându-se în Cupa Ligii, acolo unde s-au calificat în sferturi şi unde se pot întâlni din nou.
Iată ce declară cele două părţi înainte de meciul Dinamo – Oţelul, care încheie prima etapă a noului campionat:  

Michael Weiss: “Echipa arată o formă din ce în ce mai bună, încă nu suntem la potenţialul maxim, dar sunt convins că putem face o figură frumoasă. Dinamo e un club important, dar ne-am pregătit cum trebuie pentru acest meci. În fiecare joc trebuie să ne pregătim inteligent, să scoatem maximum indiferent de adversar. Oponenţii noştri trebuie să fie foarte puternici ca să ne poată înscrie goluri. Scopul nostru e acela de a menţine Oţelul în prima ligă şi să facem un grup unit, să creştem tineri, iar apoi să ne putem gândi şi la cupe europene. Karol Karlik sigur va juca cu Dinamo, la Ivan Pecha nu e încă sigur, el e puţin obosit după ce a făcut multe drumuri. Sipovic are şi el o mică problemă, iar dintre ei doi voi alege unul. Jucătorii din teren vor fi motivaţi 100%. Tudorie nu e în echipă şi e un mic dezavantaj în atac. Serkan Ciftci mai are puţin de aşteptat. Nu ne aşteptăm să marcheze acum 20 de goluri, altfel s-ar fi dus la Galatasaray poate, nu la Oţelul. Vreau câte 3 puncte de la fiecare joc, trebuie să fim motivaţi pentru asta. Rămâne de văzut ce vom reuşi să facem, iar totul va fi făcut pas cu pas. Meciul cu Dinamo e important, dar nu cel mai important.”

Benjamin Onwachi: “Sunt foarte încântat să mă aflu în România. Sunt înconjurat de oameni minunaţi, mă înţeleg foarte bine cu toţi colegii. E un meci important pentru noi şi sunt mai motivat pentru că întâlnim un club de tradiţie, bine cotat. Mergem să câştigăm 3 puncte, nu ne interesează altceva.”

Alexandru Zaharia: "Mă simt bine la Galați, de aceea am ales să rămân și să-mi fac treaba pentru club. Antrenorul lucrează la mentalitatea jucătorilor și acest lucru se va vedea. Încercăm să începem campionatul cu dreptul și să facem o figură frumoasă.”

Flaviu Stoican (antrenor Dinamo): “Este foarte important să începem cu o victorie. De aceea ne-am pregătit în această perioadă de pauză. Să dea Dumnezeu să avem un început de sezon foarte bun, avem totul la îndemână, avem un teren foarte buna aici în “Ştefan cel Mare”, avem suporteri minunaţi care sper să fie în număr cât mai mare la primul meci. Sper să fim bucuroşi când se va termina meciul cu Oţelul. Fanii o să vadă din partea noastră multă dăruire, multă atitudine, o să punem presiune pe adversarul din Galaţi.”
    
Valentin Lazăr (jucător Dinamo): “Dinamo joacă numai la victorie. Este primul meci, jucăm acasă şi vrem să începem cu dreptul pentru ca suporterii să fie în continuare alături de noi.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |