STIRI Liga I Vlasie: “În inima mea este imprimată emblema Oțelului”

Alexandru VlasieAlexandru VlasieÎn intervenția de la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, portarul Alexandru Vlasie a vorbit despre relația cu antrenorul german Hans Michael Weis, atmosfera din vestiar sau despre jucătorii străini:

“Cu antrenorul Weiss am o relație foarte bună, este un tehnician foarte bun, care ține mult la disciplină. Atmosfera din vestiar este bună, am început cu dreptul sezonul, așteptăm să vedem ce va fi. Cu jucătorii străini ne înțelegem foarte bine, încercăm să-i integrăm în grupul nostru, să facem un grup unit și când intrăm pe teren să tragem unul pentru altul.”   

Despre debutul de sezon, Alexandru Vlasie a explicat că nu este stabilit ca obiectiv un număr anume de puncte: “Nu avem stabilit un număr de puncte, vrem să progresăm de la meci la meci și să câștigăm fiecare joc. A fost o perioadă  de pregătire foarte solicitantă, cu două antrenamente pe zi, unul fizic și unul tactic. Cu Dinamo va fi un meci greu, cine va intra pe teren va da 100% pentru cele trei puncte puse în joc.”

În aceeași intervenție, Alexandru Vlasie a declarat că nu este speriat de posibilii concurenți pentru poarta Oțelului: “Se vorbește foarte mult că o să vină portari, pe mine nu mă privește acest lucru, eu trebuie să muncesc, iar când voi intra pe teren să dau totul.”

În încheiere, portarul de 24 de ani și-a declarat atașamentul față de clubul la care a crescut: “În inima mea este imprimată emblema Oțelului. Iubesc Oțelul și tot ce este legat de acest club.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 28-07-2014 12:12

Eu zic ca si antrenorului ii place de Vlasie, ca are structura de neamt...e si blond :lol:

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |