STIRI Liga I Jucătorii din probe: unul semnează, unul pleacă, unul testat în continuare

 Ivan KardumIvan KardumAntrenorul Michael Weiss are la antrenamente și trei jucători aflați în probe. Aceștia sunt: portarul croat Ivan Kardum, atacantul ruandez Emmanuel Sebnani și extrema Yago Andrade.
Ultimul se află de ceva timp în pregătire cu echipa și a jucat pentru Oțelul în amicalul cu CF Brăila, scor 2-2, de săptămâna trecută, în timp ce primii doi au venit în Galați odată cu lotul deplasat pentru meciul cu Dinamo după partida de campionat.

Iată situația celor trei jucători:

Ivan Kardum - Goalkeeperul din Croaţia are 27 de ani, 1.85 m înălţime şi are un CV destul de interesant. A evoluat în naţionalele Under18 şi U19 ale ţării sale în 11 ocazii între 2004 şi 2006. A jucat la HNK Vukovar ’91, Grafičar Vodovod, cluburi croate la care a fost împrumutat de NK Osijek. Pentru aceştia din urmă a evoluat de 83 de ori în Cupă şi campionatul primei ligi. În 2012 a prins un transfer foarte bun la Austria Viena, dar lucrurile bune se opresc aici, deoarece în 2 ani nu a jucat deloc în prima ligă austriacă, având un singur meci la formaţia satelit, într-o ligă regională. Pentru echipa mare a prins doar două jocuri în Cupă şi a stat de 7 ori pe banca de rezervă în meciuri din Liga Campionilor. Este liber de contract şi dacă va da randament poate veni gratis la Galaţi. N-a convins la primele antrenamente și are șanse mici să rămână. Cel mai probabil, până la sfârșitul săptămânii va fi lăsat să plece.

Emmanuel Sebanani (20 de ani) este un fotbalist descoperit de actualul antrenor al Oţelului, Hans Michael Weiss, pe când tehnicianul german era director tehnic la naţionala Ruandei. Tânărul atacant ruandez a jucat în ţara natală la APR Kigali, Mukura Victory și Police Kibungo. Şi el este liber de contract şi are meciuri pentru naţionala ţării sale. “Atacantul ruandez este unul de viitor şi ne poate ajuta. L-am descoperit în urmă cu câţiva ani, are calităţi deosebite”, a spus Weiss despre el. Sebnani va rămâne în continuare în probe, nu s-a luat încă o decizie în privința lui.

Yago Andrade (21 de ani) – este un fotbalist brazilian care evoluează pe postul de extremă dreapta. E scund și robust, are câteva kilograme în plus și a putut fi urmărit de spectatorii gălățeni și la amicalul disputat de Oțelul cu CF Brăila. A jucat în trecut la Flamengo, iar în urmă cu un an a dat probe și la Dinamo. Are șanse mari să rămână, cei din conducerea clubului urmează să-i propună un contract cu Oțelul. Cel mai probabil, va semna pe termen scurt cu opțiune de prelungire. Se află în urmă cu pregătirea fizică și nu va putea fi folosit în următoarele trei partide chiar dacă va semna cu Oțelul.

Altfel, în ceea ce-l privește pe atacantul Christian Pouga, încă se poartă negocieri cu atacantul camerunez. De asemenea, oficialii clubului doresc să mai întărească lotul cu încă doi jucători până săptămâna viitoare.

Următoarea partidă de campionat pentru Oțelul este sâmbătă, pe teren propriu, contra celor de la Concordia Chiajna.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 cameleon » 30-07-2014 12:42

Foarte bine! Asteptam si pe altii, din 10-15 testati poate mai oprim unu sau doi.
Tot asa ar trebui sa se procedeze si la nivelul echipei a doua, cu jucatori pana in 19 ani. Adusi, testati, cei care raman sa fie solutii viabile pentru prima garnitura!

cameleon

  •  
  •  

#2 mj » 30-07-2014 13:35

Corect! Dintr-o pleada de jucători sunt sigur că vom găsi 4.5 jucător buni care ne pot ajuta

mj

Login sau crează cont pentru a comenta              |