STIRI Liga I “Sper la un nou investitor la Oțelul, pentru că lumea iubește fotbalul în Galați”

Branko GrahovacBranko GrahovacÎn intervenția de la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, Branko Grahovac, a arătat că știe ce se întâmplă la Oțelul, chiar dacă în ultima perioadă a evoluat în Turcia:

“Știu tot ce se întâmplă la Oțelul, nu îmi vine să cred că echipa campioană, câștigătoarea Supercupei, care a câștigat mulți bani a ajuns aproape de faliment. Cu banii câștigați, Oțelul trebuia să fie în top timp de  10 ani. Echipa actuală de la Oțelul nu are nico șansă să rămână în Liga I. Am văzut meciul cu Ceahlăul, Oțelul are echipă slăbuță, mai are nevoie de jucători valoroși. A trecut foarte puțin timp, doar trei ani, de când Oțelul a câștigat mulți bani, iar acum se vorbește de faliment. Eu sper ca Oțelul să nu intre în faliment, sper să vină un nou investitor pentru că lumea iubește fotbalul în Galați.”

Despre portarul Alexandru Vlasie, Branko Grahovac, portarul campion în 2011 cu Oțelul a spus: “Mă bucur pentru Vlasie, cu care am fost coleg la echipa a II-a. A fost erou după loviturile de la 11 metri din Cupa Ligii.. El este un băiat bun și un portar bun, eu zic că poate face față în Liga I. Toată lumea și toți jucătorii trebuie să dovedească pe teren. Vlasie trebuie să aibă ocazia să apere șase luni, eu zic că poate fi un om important pentru Oțelul.”

Dintre jucătorii cu care Oțelul a devenit campioană în 2011, Grahovac spune că a mai vorbit cu Gabi Giugiu, Cristi Sîrghi, Cristi Brăneț și conaționalul său Enes Sipovic: “Am mai vorbit cu Sîrghi, Giurgiu, Brăneț și Enes Sipovic. Toți suntem triști despre situația de la Oțelul, nici ei nu pot să creadă ce s-a întâmplat cu Oțelul.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Issos » 30-07-2014 14:52

Branko este un mare caracter. Cata nevoie avem de el! Sper ca te vei intoarce aici, ca jucator.
+1

Issos

Login sau crează cont pentru a comenta              |