STIRI Liga I Liber la abonamente! Detalii și pentru câștigătorii concursurilor

 FC Oțelul a anunțat că au sosit toate abonamentele comandate, iar cei care au completat formularele sunt așteptați la Baza “Siderurgistul” pentru a-și ridica tichetele valabile pentru turul de campionat ediția 2014-2015. Câștigătorii concursurilor organizate de Dunărea Bătrână și partenerii SportGalați și Lider Sportiv, în cadrul campaniei “Susțin Oțelul la bine și la greu!” sunt așteptați joi, 31 iulie, la ora 18.00, la stadionul “Oțelul”, cu cartea de identitate, pentru a-și primi abonamentele câștigate.

“Suporteri roș-alb-albaștri, tranșa finală de abonamente ne va fi livrată în scurt timp! Vă invităm să vă ridicați abonamentele de la Baza Sportivă Siderurgistul mâine, 31 iulie, între orele 12:00 și 16:00, și vineri, 1 august, între orele 10:00 și 16:00. Nu uitați să prezentați chitanța emisă de Club la momentul lansării comenzii și achitării avansului. Dorim să vă avem alături la meciul de sâmbătă, 2 august, din etapa a II-a a Ligii I, cu Concordia Chiajna, de aceea, dacă unii dintre voi nu vor reuși să-și ridice abonamentele până la sfârșitul zilei de vineri, vom căuta soluții pentru a rezolva această problemă și le vom face publice imediat. Vă așteptăm la stadion! Împreună suntem o forță!”, se arată în mesajul oficial emis de FC Oțelul.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Hagi » 30-07-2014 23:20

Nu pot sa fiu prezent joi, 31 iulie la ora 18 la stadionul Otelul pentru ca sunt la serviciu la ora aceea. As putea sa ajung pe 1.08.2014 intre orele 10-12 la stadionul Siderurgistul sau la magazinul clubului (sunt unul dintre castigatorii unui abonament la peluza). Multumesc anticipat.

Hagi

Login sau crează cont pentru a comenta              |