STIRI Liga I LIVE: Conferinţă de presă la stadion

Conferinta la stadionConferinta la stadionDunărea Bătrână, site-ul suporterilor echipei Oţelul Galaţi, vă va prezenta din nou live de la stadion, ce se întâmplă la conferinţa de presă care are loc astăzi, începând cu ora 15.00!

Întâlnirea cu jurnaliştii va fi prezidată de Andrei Rusu, şeful Departamentului de scouting şi de antrenorul Michael Weiss. De asemenea, este invitat şi un fotbalist din lot care nu a fost încă nominalizat.  
Cei trei ne vor prezenta ultimele noutăţi de la Oţelul şi vor prefaţa cu siguranţă meciul care are loc sâmbătă la Galaţi, în cadrul etapei cu numărul 2 a Ligii I, când formaţia noastră va primi vizita celor de la Concordia Chiajna.
Aşadar, dacă doriţi să aflaţi ultimele veşti din sânul echipei, rămâneţi pe Dunărea Bătrână şi folosiţi butonul de refresh la această ştire pentru a vedea în direct, în format livetext, răspunsurile de la conferinţă.

Antrenorul Hans Michael Weiss se lasă aşteptat pentru conferinţă şi din acest motiv se întârzie, dar deocamdată vă putem confirma faptul că atacantul Bogdan Chipirliu se află într-adevăr în probe la Dinamo...

Michael Weiss: “Uitându-mă la ultimul meci e clar că n-am avut un start fericit. Suntem o echipă nouă, avem doar 4 săptămâni împreună... A fost şi puţin ghinion la golurile primate cu Dinamo, un penalty acordat ciudat, dar în primele 45 de minute am pus presiune pe poarta adversă. La fiecare gol au fost însă erori în defensivă. Ne concentrăm atenţia spre îndreptarea greşelilor şi suntem concentraţi pentru meciul de sâmbătă. Revine Popescu în apărare, de asemenea şi Tudorie în atac. Sunt foarte încrezător în legătură cu jocul de sâmbătă cu Chiajna, cred că avem capacitatea să învingem.”

Michael Weiss: “E clar că avem probleme în compartimentul ofensiv, Nu sunt îngrijorat că n-am marcat. Trebuie să fim puternici ca echipă. În prima lună trebuie să scoatem câte puncte putem, apoi vom fi la capacitate maximă. Nu-i o dramă că am pierdut la Dinamo. Presiune va fi abia la sfârşitul sezonului, acum dezvoltăm echipa. Ne preocupă să câştigăm fiecare meci. Dacă Zaharia ar fi marcat la acea ocazie, cred că puteam să întoarcem şi să câştigăm. Am avut şansele noastre cu Dinamo. Nu trebuie să vedem lucrurile doar în alb şi negru. Nu sunt doar 11 jucători în lot, aşa că vor fi modificări. Am avut vreo 20 de jucători în probe. Durează să integrezi piesele de care ai nevoie.”

Enes Sipovic: “După rezultatul cu Dinamo toată lumea crede că a fost umilinţă. Totuşi statistica a arătat altceva. A fost o palmă şi trebuie să ne revenim. Avem şansa să ne revenim în faţa suporterilor.”  

Andrei Rusu: “Tudorie s-a întors la noi, n-avem niciun răspuns oficial de la Borussia în legătură cu el. Va fi sâmbătă în lotul nostru. Pouga e aşteptat să sosească sâmbătă. Mai aşteptăm şi un portar. Atacantul rwandez are calităţi fizice bune, poate dezvolta o viteză foarte bună. E greu să se adapreze direct la fotbalul din Europa. Are nevoie de timp. Chipirliu nu s-a antrenat cu noi în ultima săptămână, e posibil să ajungă la Dinamo! Nu e nimic oficial încă."

FINAL DE CONFERINŢĂ!Comentarii   
 •  
 •  

#1 Lost » 31-07-2014 13:34


Lost

 •  
 •  

#2 vitzamina » 31-07-2014 14:07

Citez pe Lost:
o da : gsp.ro/.../...

Pesemne aveam mult prea mulți atacanți în lot ... :-*

vitzamina

 •  
 •  

#3 Tudor » 31-07-2014 14:48

De la "adversarii nostri trebuie sa fie puternici sa ne dea goluri" a ajuns la "cred ca avem capacitatea sa invingem". E bine a venit cu picioarele pe pamant, dar nu de tot. El crede ca daca inscria Zaharia, intorceam scorul. Dupa cateva meciuri o sa vada ca si aici s-a inselat. Otelul nu este o echipa care sa intoarca scorul, doar cu exceptia perioadelor cand jucatorii se autodepasesc. In general baietii cad psihic. Dar sa vedem in continuare...poate ma insel eu.

Tudor

 •  
 •  

#4 Alexandru C. » 31-07-2014 14:53

Doar numele a mai ramas la aceasta echipa..
−3

Alexandru C.

 •  
 •  

#5 Viciu » 31-07-2014 15:00

Cu totii avem nevoie de timp insa din pacate, exact asta lipseste acum la Otelul . Sper ca in timpul ce urmeaza sa se formeze totusi un joc si sa vina si punctele . Nu ne ramane decat sa umplem stadionul la meciul cu anonimii de langa bucuresti. Asta putem face si am facut-o bine in ultimile etape .
+3

Viciu

 •  
 •  

#6 radu_alex13 » 31-07-2014 15:25

Eu sper sa ma insel , insa nu am jucat mai nimic, primele 20-25 de minute, au fost ceva ami bune pentru noi, cand , dupa niste greseli ale adversarilor, puteam marca. dupa ce am primit primele goluri, am fost precum un sac de box pentru adverari. Nu reuseam sa pasam, eram fara idei de joc. Meciul cu ceahlaul din cupa ligii,si apoi cel cu dinamo, a confirmat valoarea noastra la momentul asta. Sper doar sa ma insel, iar cu chiajna sa vedem un alt joc, mai bun si sa castigam cele 3 puncte. Va fi greu, dar sper la un 1-0.
+1

radu_alex13

 •  
 •  

#7 dan otelarul » 31-07-2014 23:34

La fel ca si voi, ceilalti suporteri, am avut o mare dezamagire dupa acest meci desi speram sa ma insel si sa nu o am. E foarte greu sa reusim evitarea de la retrogradare in acest an cu echipa din acest moment. Stau si ma gandesc cu ce l-or fi convins pe weiss nea astia fara bani si cu miliardarul de carton intr-o puscarie din beton: Mai tata noi nu-ti putem asigura salariu dar daca reusesti sa salvezi aceasta echipa cu acest lot ai sa castigi inzecit de la alte echipe ce vor dori sa te angajeze !

dan otelarul

 •  
 •  

#8 dan otelarul » 31-07-2014 23:39

Tudorie s-a intors ? Vai ce cap are ! Adica vai de capul lui daca dupa un gol cu Steaua s-a dus repede in probe la nemti...
−2

dan otelarul

Login sau crează cont pentru a comenta              |