STIRI Liga I “Eu nu înțeleg metoda asta de a trimite jucători să dea probe de joc”

Gabriel ParaschivGabriel ParaschivRecent, Alexandru Tudorie a plecat în Germania pentru a susține probe de joc la echipa din Bundesliga, Borussia Mönchengladbach. La Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, fostul jucător al FC Oțelul Galaţi, Gabriel Paraschiv, a spus că nu este de acord ca un jucător internațional U19 să fie trimis la probe de joc:

“Eu nu înțeleg metoda asta de a trimite jucători titulari la echipa națională sub 19 ani să dea probe de joc. Nu cred că este momentul oportun să trimiți un jucător ca Alex Tudorie la probe. Asta ar trebui să le dea de gândit celor din Galați, dacă trimiți un jucător precum Alex Tudorie la probe. Interesul conducerii este de a scoate bani din orice. Oțelul este al Galațiului, al gălățenilor, hai să terminăm să scoatem bani, mai întâi să facem un viitor, apoi să scoatem bani.”

Nici cu actualul obiectiv al echipei, salvarea de la retrogradare, Gabriel Paraschiv a spus că nu este de acord: “Obiectivul salvării de la retrogradare nu este un lucru foarte bun, de obicei trebuie să îți impui la fiecare competiție la care participi să o câștigi.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 01-08-2014 19:20

De acord cu tine Para! Daca ar veni si un Sponsor cu aceasta gandire ar fi totul OK! Dar ADAMESCU SI CU TNG dupa ce au furat tot ce se putea, vor sa stoarca si ultimii bani din orice! Nu mai vorbesc ca nu au investit nimic, cauta numai jucatori liberi de contract, jucatori de mana a 2a care abia daca pot face fata in Liga a2a. Nu au fost in stare sa pastreze lotul din sezonul trecut, pentru care nu era un efort financiar foarte mare daca s-ar fi dorit performanta la Otelul! Iar daca obiectivul este salvarea de la retrogradare, dupa ce acum 3 ani erai Campion este un lucru foarte trist, care va indeparta si utimii suporteri de la stadion! Sper sa vina alta Conducere, iar HOTII DE LA TNG SA-I TINA DE URAT LUI ADAMESCU LA PARNAIE PENTRU MULTI ANI, DUPA CUM MERITA!
+2

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |