STIRI Liga I Apel către suporteri: “Susțin Oțelul la bine și la greu!”

FOTO Marius CernatFOTO Marius CernatO vorbă veche din fotbal spune că adevărații suporteri se cunosc la greu. E clar că Oțelul a devenit un club important pe harta fotbalului românesc și un reper important din viața fiecărui gălățean. Știm cu toții că gruparea noastră favorită trece prin momente foarte grele în plan financiar, dar trebuie să dovedim că noi am rămas puternici. Suporterii nu sunt în insolvență!


Oamenii care vin la stadion n-o fac pentru Adamescu sau TNG, ci o fac pentru OȚELUL. În această vară Dunărea Bătrână a lansat o campanie intitulată “Susțin Oțelul la bine și la greu!”, în care au fost acordate ca premii abonamente pentru turul de campionat. De asemenea, un suporter stabilit în Italia s-a alăturat demersului nostru și a oferit încă zece abonamente sub formă de concurs cu același slogan.
Un alt fan al Oțelului, cunoscut drept vitzamina pe site, a realizat un model de afiș pentru partida de pe teren propriu de sâmbătă. Pentru că e nevoie ca fiecare să contribuie la binele clubului, la aportul publicului pe stadion, orice suporter poate descărca afișul (de completat în spațiu lăsat liber cu ora și data) pentru a-l pune în scara blocului sau prin oraș la panourile destinate unor astfel de materiale. Să încercăm și felul acesta de mobilizare pe care l-am mai realizat şi în trecut! Dacă fiecare dintre cei care intră zilnic pe Dunărea Bătrână ar urma acest demers, atunci cu siguranță că va crește și numărul celor prezenți la stadion. Orice fan în plus la meciurile Oțelului reprezintă un câștig. Merită să încercăm!

Afis suporteriAfis suporteri

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bigsorin » 01-08-2014 11:21

Florin Cernat e aproape de a reveni în fotbalul românesc. După 8 sezoane petrecute la Dinamo Kiev, două la Hajduk Split şi patru în Turcia, fotbalistul este curtat să se întoarcă în Liga 1. Şefii CraiOlguţei ar vrea să semneze pe un an cu "Diamantul", considerînd că fostul lider al lui Rizespor poate ordona jocul echipei din Bănie, alături de Ferfelea. Dar şi Astra, şi Viitorul sînt interesate de achiziţionarea lui Cernat, mai ales că este unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Gică Hagi.
−3

bigsorin

  •  
  •  

#2 Viorel Craciun » 01-08-2014 13:10

@bigsorin -si ce e cu stirea asta preluata din gsp ? scrie undeva ca Cernat si-a exprimat dorinta de a veni la Otelul ? nu , deci nu mai sperati ca daca e galatean e si un caracter deosebit ! acum poate ca am fi avut nevoie de el mai mult ca oricand ,dar el spera sa mai "ciuguleasca " ceva euroi deci...
+3

Viorel Craciun

  •  
  •  

#3 Leviathan » 01-08-2014 13:28

daca e galatean ce? mai lasati-ne drq cu cernat asta, cum apare o stire cu el hop sariti, n-a venit cnd erau bani, sa zicem, apoi acum doar tampit, fara contract, oferte, sa fii sa vii aici. Vrea mult cascaval, nicio secunda nu a luat in calcul, otelul.... vine in galati doar sa plimbe mertzanu'
+2

Leviathan

  •  
  •  

#4 Alexandru C. » 01-08-2014 13:51

Alex Curtean era bun la noi, dar sigur are pretentii financiare mari..

Alexandru C.

  •  
  •  

#5 Tudor » 01-08-2014 17:13

Haideti sa nu mai caracterizam oamenii. Cei care pleaca din tara pentru un salariu mai bun inseamna ca nu sunt patrioti? Trebuie sa stea in bataia de joc de aici? Fiecare alege ce vrea, daca nu vine aici nu inseamna ca are nu stiu ce caracter. Atata timp cat Otelul nu este intr-o situatie buna, sa nu avem alte asteptari. Daca cei din conducere nu ofera respect, sa nu cerem respect. Daca i se oferea un salariu mare si el refuza era alta treaba, dar chiar si in acest caz nu trebuie sa judecam. Fiecare alege ce vrea.
+2

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |