Biletele se termina cel mai repede la Otelul, dar stadionul ramane golBiletele se termina cel mai repede la Otelul, dar stadionul ramane golPentru că la Oţelul lucrurile rele se repetă mereu, revenim cu un articol scris în primăvară, dar la fel de actual şi la acest moment…

Un nou meci, o nouă bătaie de joc faţă de suporterii Oţelului… După ce pe finalul sezonului trecut au încercat împăcarea cu fanii şi nu mai puţin de 22.000 de suporteri au răspuns prezent la ultimele două meciuri de atunci, cei din conducerea clubului au revenit la vechile obiceiuri, acelea de a nu-şi respecta fanii.
Bunăoară, la partida cu Concordia Chiajna, cei din conducere nu au considerat necesar să tipărească destule bilete şi zeci de spectatori au rămas din nou pe afară, făcând cale întoarsă spre casele lor. Întrebarea firească este: Vor mai veni acei oameni vreodată la meci!?
Din păcate, deşi Dunărea Bătrână a mai făcut tam-tam pe acest subiect, conducerea şi-a astupat urechile la doleanţele suporterilor, pentru că NU este prima oară când acest lucru se întâmplă! Aşa a fost şi la meciurile cu Dinamo, Corona Braşov sau Ceahlăul, toate din sezonul anterior. Este incredibil cum Oţelul este singura formaţie de Liga I care îşi alungă suporterii de la stadion, pentru că în momentul în care casele rămân fără bilete, NU mai există altă opţiune de a intra! Şi nu pentru că nu ar mai fi loc pe stadion, ci pentru că nu mai sunt tichete! Vânzătorii de bilete sting lumina, stewarzii de la porţile de acces ridică din umeri, iar oamenii se întorc spre case, după ce au făcut un drum degeaba!
Este inadmisibil ca într-un campionat în care spectatorii se găsesc din ce în ce mai greu pe stadioane, tu, în Galaţi, să interzici “clienţilor” accesul pe stadion. Motivul este hilar şi nu ştii dacă să plângi sau să râzi. Conducerea nu tipăreşte îndeajuns de multe bilete pentru a face ECONOMIE! Economie la hârtie!? Chiar aşa am ajuns? Nu cred că mai există aşa ceva în primele 5 ligi din România. Să stai la intrare cu banii în mână şi să nu poţi intra deoarece clubul nu a tipărit destule tichete. Este o ruşine fără margini!
Luaţi la întrebări cei de la club s-au plâns mereu de faptul că suporterii nu mai vin la stadion indiferent de preţul biletelor. Păi şi când vin ce facem domnilor? Îi trimitem acasă? Ne permitem noi luxul de a îndepărta fanii de la stadion, când suporterii caută necontenit metode de a atrage din nou publicul la meciurile Oţelului? Alte cluburi ar face orice să mai aducă măcar câteva sute de oameni pe stadion!
Ştim că la Oţelul e perioadă de austeritate, dar chiar nici hârtia nu v-o mai permiteţi să o tipăriţi în cantităţile necesare??