STIRI Liga I “Lucrurile nu merg chiar atât de rău cum par la prima vedere”

sursa foto: Mediafaxsursa foto: MediafaxOţelul a pierdut şi al doilea meci din campionat, în faţa Concordiei Chiajna, şi a rămas cu zero puncte în clasamentul Ligii I. Antrenorul formaţiei gălăţene a încercat să caute partea bună din aceste prime meciuri, a lăudat publicul gălăţean şi crede în continuare că echipa noastră îşi va reveni.
De partea cealaltă, deşi a fost înjurat la Galaţi în dese rânduri, antrenorul Chiajnei, Marius Şumudică, deplânge situaţia în care a ajuns Oţelul, pe care o consideră o echipă de tradiţie, demnă de o soartă mai bună.


Hans Michael Weiss: „Am avut un meci în care am mers din rău în mai rău. Mai întâi s-a accidentat Vlasie la încălzire, apoi Abraham a luat cartonaş roşu. Eu cred că nu am făcut un meci foarte slab, dar am primit două goluri pe greşeli mari. Vlasie a fost erou în urmă cu 2 săptămâni, iar acum a greşit. Aşa este fotbalul. Este cel mai bine să nu spun prea multe despre arbitrul Alexandru Tudor. Nu am obiceiul să critic arbitrii, dar centralul mi s-a părut foarte confuz. Am observat că arbitrul avea un reflex automat de a duce mâna spre buzunarul cu cartonaşe. Poate că de aceea a acordat atât de multe avertismente. De ce am jucat cu mingi roșii? Este o poveste lungă, dar și noi și adversarii am jucat așa, deci a fost bine. Mai bine așa, decât să nu avem mingi deloc. Să ştiţi că lucrurile nu merg chiar atât de rău cum par la prima vedere. Este adevărat că am pierdut primele două partide, dar grupul începe sa fie din ce în ce mai unit. Am văzut că şi spectatorii au avut o atitudine superbă, nu au apostrofat jucătorii, ba chiar i-au susţinut până la capăt. Ştiam că vom avea un start foarte dificil de sezon. Mă refer la analiza pe care am făcut-o cu privire la valoarea lotului de jucători şi la toate celelalte aspecte care trebuie să contribuie la performanţă. Noi, cei din staff, ne facem treaba şi credem că până la urmă rezultatele vor veni. Nu am jucat dezastruos nici la Dinamo, nici în partida cu Concordia, dar, din păcate, am pierdut. Eu sunt pozitiv, pentru că nu poţi să depui armele după ce ai pierdut două meciuri.”

Marius Şumudică (antrenor Concordia Chiajna): ,,Cred că a fost un meci alert şi mă bucur că am câştigat la Galaţi. Cred că pe acest stadion am învins o singură dată când eram jucător la Rapid. Părerea mea este că ne-am creat mai multe ocazii decât gazdele, iar diferenţa a făcut-o Purece pe care l-am introdus în repriza secundă. Am fost surprins și eu că am jucat cu acele mingi roșii, care sunt ori de zăpadă, ori din Champions League. Eu consider că aici este o problemă a Federației sau a Ligii. Ar trebui să se impună ca toată lumea să joace cu aceleași mingi, așa e normal, fiindcă echipele care joacă acasă sunt avantajate, se antrenează cu ele toată săptămâna, iar noi nu avem posibilitatea asta. Nici nu știam cu ce mingi joacă Oțelul. Ar trebui să fie un balon standard, ca la Campionatul European sau Mondial. Există posibilitatea să dea la fiecare club, ca din banii care există să dea la fiecare club, din amenzi, câte 300 de milioane, 500 de milioane, să cumpere mingi cluburile din banii ăia. Să dea câte 50 de mingi la fiecare club, nu să joci azi cu una roșie și mâine cu una albastră. Cu tot respectul pentru Galați, nu vreau să fac nicio aluzie la ce s-a întâmplat azi aici. Îmi pare rău de Oțelul, pentru situația în care sunt, fiindcă eu nu am reușit aici niciodată, ca jucător... o singură dată ca jucător am bătut aici. Oțelul avea mereu echipe puternice, în momentul de față, însă, e o perioadă mai puțin bună. Sper să rezolve problema și să rămână în prima ligă, pentru că este un oraș frumos, cu un teren bun și o fostă campioană și îmi doresc, fără niciun fel de ironie, să rămână în Liga 1 și să se salveze.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 ADYtza74 » 05-08-2014 13:37

Bine mai Shumi sa vedem in retur cand o-m juca si castiga la Chiajna daca ne mai compatimesti.Si poate nici nu o sa mai fii acolo.
+1

ADYtza74

 •  
 •  

#2 Aruon » 05-08-2014 13:44

Sa fim seriosi ,nu am aratat mai nimic in primele 2 meciuri..noroc de Tudorie care ne mai spala rusinea..Popescu,Sipovic..
Sunt chiar surprins de cuvintele de bine ale lui Sumudica..e un antrenor simpatic
+1

Aruon

 •  
 •  

#3 romeo » 05-08-2014 14:17

off subject - Marius Pena a semnat cu formaţia ilfoveană Concordia Chiajna, venind la echipa lui Mariu Şumudică din postura de liber de contract.
Fostul fotbalist al Oţelului Galaţi va avea un salariu de aproximativ 5.000 de euro pe lună şi speră să-l înlocuiască cu succes pe Wellington, care este accidentat. (gsp)
+1

romeo

 •  
 •  

#4 otzelarul » 05-08-2014 15:01

Citez pe romeo:
off subject - Marius Pena a semnat cu formaţia ilfoveană Concordia Chiajna, venind la echipa lui Mariu Şumudică din postura de liber de contract.
Fostul fotbalist al Oţelului Galaţi va avea un salariu de aproximativ 5.000 de euro pe lună şi speră să-l înlocuiască cu succes pe Wellington, care este accidentat. (gsp)


Noi alergam dupa cai verzi pe pereti (marca Pouga care nu a aratat mai nimic cand a fost la SC Vaslui) in loc sa fi semnat cu o certitudine cum este Marius Pena, care nu cerea nici macar o suma exagerata (5000 euro - cu putin peste media impusa de staff-ul administrativ).
−1

otzelarul

 •  
 •  

#5 Tudor » 05-08-2014 15:16

Otelari totul e ok ! Nu intrati in panica, e totul ok!

Tudor

 •  
 •  

#6 mj » 05-08-2014 15:33

Pouga a semnat? Yago Andrade și Emmanuel Sebanani și Emir jucător de origine turca au semnat, semnează sau...? Se pot da informații despre Alex Ikeng? Jucător accidentat în primul amical dar care a semnat cu noi.

mj

 •  
 •  

#7 Dregan » 05-08-2014 17:23

Citez pe mj:
Pouga a semnat? Yago Andrade și Emmanuel Sebanani și Emir jucător de origine turca au semnat, semnează sau...? Se pot da informații despre Alex Ikeng? Jucător accidentat în primul amical dar care a semnat cu noi.

Pouga nu a semnat. Yago, Sebanani si Emir sunt inca in perioada de probe, dar au sanse mari sa semneze. La Ikeng s-a renuntat aproape sigur
+1

Dregan

 •  
 •  

#8 Steel Dany » 05-08-2014 17:47

roimg.ro/xZr Doar Viitorul si Otelul nu au orasul pus, la Viitorul nici nu stim daca e Voluntari sau Constanta, acum sa inteleg ca nici la Otelul nu se mai stie daca e Otelul Galati corect?

Steel Dany

 •  
 •  

#9 mj » 05-08-2014 18:48

Mulțumesc Dregan!

mj

Login sau crează cont pentru a comenta              |