STIRI Liga I “Trebuie să strângem rândurile”

Alexandru TudorieAlexandru TudorieTudorie a marcat primul gol al Oţelului în noul sezon, dar nu a putut împiedica înfrângerea Oţelului. Tânărul atacant a avut o repriză a doua foarte bună, arătând că rămâne momentan singura soluţie viabilă din atacul Oţelului, Cristea şi Ciftci părând că sunt în urmă cu pregătirea fizică.
Vă reamintim că Tudorie abia a revenit la echipă, după ce a fost în probe la Borussia Monchengladbach din Bundesliga! Iată ce a declarat vârful de 18 ani imediat după jocul împotriva Concordiei:

"Nu pot fi bucuros pentru că deşi am înscris, echipa a pierdut. Sperăm să ne recuperăm punctele irosite în faţa Concordiei în meciul de la Braşov. Trebuie să fim alături de Vlasie pentru că în fotbal drumul de la agonie la extaz este scurt. Eu mă pregătesc în continuare bine şi chiar dacă Borussia nu va dori să mă transfere, pentru mine nu este o dramă. Este adevărat că nivelul fotbalului german este foarte înalt, dar sunt sigur că dacă voi avea evoluţii bune voi ajunge, pâna la urmă acolo. Trebuie să strângem rândurile şi să ne revenim cât mai curând."


Login sau crează cont pentru a comenta              |