STIRI Liga I S-a întors portarul Plopeanu

Dragos PlopeanuDragos PlopeanuDupă ce a stat în probe o perioadă, dar nu a fost păstrat în lot pentru începutul sezonului, goalkeeperul Dragoş Plopeanu a revenit în mod neaşteptat la antrenamentele echipei noastre. După ce Gabriel Abraham a încasat cartonaş roşu la debutul său în Liga I, la jocul pierdut cu Chiajna, iar Vlasie a greşit grav în aceeaşi partidă, antrenorul Michael Weiss, fost portar la rândul său, se vede nevoit să caute şi alte soluţii.
Dragoş Plopeanu are 25 de ani, 1,86 m înălţime şi şi-a început cariera la Dinamo II Bucureşti. S-a transferat apoi la Inter Gaz Bucureşti în 2004, evoluând aici în 38 de meciuri. Între 2007 şi 2010 au urmat împrumuturile la Politehnica II Timişoara şi CS Buftea. Apoi s-a transferat la Gloria Buzău, FC Clinceni, iar în sezonul trecut a făcut parte din lotul echipei Rapid. A intrat într-un singur meci... De altfel, în ultimii doi ani, Dragoş Plopeanu are doar cinci meciuri oficiale jucate, deşi a evoluat toată cariera doar la formaţii din eşaloanele inferioare.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Devilutzu » 07-08-2014 11:13

Filmuletele astea pot fi înșelătoare dar pare bun baiatu'. Iar transferul lui Paulinho pentru actuala situație este extraterestru :)

Devilutzu

Login sau crează cont pentru a comenta              |