STIRI Liga I Oţelul şi Marquinhos se judecă la FRF

Marquinhos a fost golgeterul OteluluiMarquinhos a fost golgeterul OteluluiComisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal a hotărât să repună pe rol cazul Oţelul Galaţi vs Marquinhos, jucătorul denunţându-şi contractul cu echipa noastră şi plecând la FK Qabala în Azerbaidjan, deşi se afla încă sub semnătură cu formaţia roş-alb-albastră. Astfel, azi s-a luat decizia ca părţile să fie citate pentru data de 28 august când se va continua procesul.


Vă reamintim faptul că brazilianul încercase să devină liber de contract după finalul sezonului trecut, fiind neplătit de 5 luni, dar Legea Insolvenţei l-a împiedicat. Marquinhos a ales să fugă la formaţia antrenată de Dorinel Munteanu, iar conducerea Oţelului, prin vocea directorului de scouting, Andrei Rusu, a anunţat încă de la acea vreme că fotbalistul va avea probleme din această cauză, el având o înţelegere cu formaţia gălăţeană până în 2017!
Marcus Vinicius Vidal Cunha, poreclit "Marquinhos" a venit la Oţelul în urmă cu mai bine de un an, fiind liber de contract. Micuţul mijlocaş ofensiv a fost crescut şi a jucat doar la Parana Club până a ajuns la Galaţi. În perioada junioratului a avut parte de mai multe selecţii la naţionala U15 a Braziliei. Per total a reuşit 12 goluri în doar 40 de meciuri pentru Oţelul, în toate competiţiile. În sezonul trecut a fost golgeterul echipei cu 10 reuşite, 6 goluri fiind marcate din penalty, în doar 26 de meciuri jucate.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Lost » 07-08-2014 16:57

Mai bine renuta la datorii si il lasau sa se duca in voia lui, cum a facut Astafei si restul.

Lost

  •  
  •  

#2 Denis » 07-08-2014 17:43

ojogo.pt/.../... :sad:

L-am pierdut si pe asta :sad:

Denis

  •  
  •  

#3 cameleon » 07-08-2014 19:15

Citez pe Denis:
ojogo.pt/.../... :sad:

L-am pierdut si pe asta :sad:


:)))))
Nu se poate spune ca l-am pierdut pentru ca nici nu l-am avut. Poate ca are calitate, dar la Vaslui a dat 3 goluri in 21 de meciuri. Daca la noi le nimerea pe toate trei intr-un meci, ce faceam, il tineam degeaba pentru alte 30 de etape? La un singur post de atacant si asa avem inflatie pe acel loc, Tudorie, Ciftci, Cristea, Sebanani. Poate explodeaza vreunu din astia mici :)))

cameleon

  •  
  •  

#4 mateuts37 » 07-08-2014 21:00

Pai Otelul ce vrea de la Tribunal si de la Marquinhos?
Bani nu i-a dat, desi omul chiar si-a facut treaba....de fapt ce ma bag eu, parca vad ca si apar sustinatorii "PANA LA MOARTE" care miorlaie ca jucatorul trebuia sa ramana sa fie sclavul culorilor clubului

mateuts37

Login sau crează cont pentru a comenta              |