STIRI Liga I Dunărea Bătrână lansează “Jucătorul lunii”! Participă şi poţi câştiga

Dunărea BătrânaDunărea BătrânaCu toate că echipa noastră nu traversează momente favorabile în clasament, iar nivelul financiar de la club nu e deloc îmbucurător în privinţa viitorului, Dunărea Bătrână lansează o nouă campanie intitulată “Jucătorul lunii la Oţelul”, tocmai pentru a dovedi că încă se mai poate face ceva.

Astfel, siteul suporterilor gălăţeni îl va premia în fiecare lună pe cel care va fi ales drept cel mai bun jucător al Oţelului. Jucătorul lunii va fi ales în urma adunării voturilor: 50% votul suporterilor şi 50% votul comisiei Dunărea Bătrână, alcătuită din Marian Săvăstru, Vlad Drăgan, Marian Brăilescu, Ionuţ Bădăluţă şi sportgalati.com. După ce va fi desemnat câştigătorul, acesta va fi premiat de către redacţia Dunărea Bătrână şi intervievat pentru siteul suporterilor!
Aceasta este una dintre metodele alese de noi de a-i motiva suplimentar pe jucători, dar şi pentru a-i păstra conectaţi pe suporteri. Fiecare vot contează!
În plus, dintre cei care vor vota câştigătorul, va fi ales un suporter care va primi două bilete la următorul meci de pe teren propriu, pentru a-şi aduce măcar încă un prieten cu el la stadion.

Campania va începe încă din această lună!

De-a lungul timpului, Dunărea Bătrână a mai premiat jucători la finalul sezoanelor, iar acei jucători, precum Viglianti, Costin sau Neagu, păstrează cu mare grijă ceea ce au primit din partea fanilor oţelari.

Campania va fi suportată din finanţare proprie. În cazul în care există companii, persoane, etc., interesate să se alăture proiectului ce poate fi dezvoltat pe parcurs la un nivel mult mai mare, adresa de contact: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Lost » 08-08-2014 14:43

Pana acuma cel mai mult mi-a placut a fost Karlik, Popescu si Sipovici, pot sa il mai includ si pe Tudorie.

Lost

Login sau crează cont pentru a comenta              |