STIRI Liga I Oţelul a pierdut doi jucători! Nemulţumire în privinţa banilor oferiţi

Christian PougaChristian PougaDoi dintre jucătorii pe care oficialii clubului ar fi dorit să-i legitimeze, atacantul Christian Pouga şi mijlocaşul Yago Andrade, au declinat ofertele primite din partea grupării roş-alb-albastre. Cei doi au şi plecat de la antrenamentele Oţelului!


Christian Pouga s-a înţeles deja cu Boavista Porto, unde a şi fost prezentat oficial. Yago Andrade nu şi-a găsit încă echipă, dar salariul de circa 1000 de euro lunar, propus pentru a rămâne la Oţelul, nu l-a mulţumit pe brazilian.

Christian Pouga (28 de ani) este un veritabil vârf de careu, având 1,93 m înălţime. Camerunezul a mai evoluat în Liga I la FC Vaslui în sezonul în care Oţelul a ieşit campioană marcând 3 goluri în 21 de apariţii. A mai jucat de-a lungul carierei pentru Dalian Shide. Shanghai United (ambele China), Zurich, Aarau, Bellinzona (toate trei din Elveţia), Sevilla B (Spania), Leixoes, Maritimo Funchal (ambele Portugalia), Leuven, Lierse (ambele Belgia) şi Ankaraspor (Turcia). În toată cariera sa a marcat 69 de goluri în cele 230 partide oficiale disputate. Este un vârf împins de mare calitate, care loveşte foarte bine mingea cu capul, fiind imbatabil în duelurile aeriene datorită staturii impozante.

Yago Andrade (21 de ani) – este un fotbalist brazilian care evoluează pe postul de extremă dreapta. E scund și robust, are câteva kilograme în plus și a putut fi urmărit de spectatorii gălățeni și la amicalul disputat de Oțelul cu CF Brăila. A jucat în trecut la Flamengo, iar în urmă cu un an a dat probe și la Dinamo.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 mj » 07-08-2014 18:25

Sa fie sănătoși!
PS: Rusule lăsa- ne cu procentele tale! Zic...
+2

mj

  •  
  •  

#2 cameleon » 07-08-2014 19:04

Sa le faceti si niste sandwich-uri sa nu moara de foame pe unde or ajunge. Daca aveau valoare nu ajungeau sa stea, unu o saptamana, altul aproapre o luna in probe la Galati.
Probabil ca si austro-turcul a inceput sa miste cat de cat la antrenamente si, cine stie, si coloratul ala de Sebanani. Vin si copii aia de la Dinamo, mai vedem noi, inca nu s-a terminat sezonul de transferuri...
Poate un portar ne-ar mai trebui, dar sa nu ne grabim...

cameleon

  •  
  •  

#3 Houdinni » 07-08-2014 19:39

1000 pe luna? frate ce salarii sunt oferite? pai eu luam 800 in judeteana in spania. ce au scazut salariile pe aici.....

Houdinni

  •  
  •  

#4 mateuts37 » 07-08-2014 20:56

Citez pe Houdinni:
1000 pe luna? frate ce salarii sunt oferite? pai eu luam 800 in judeteana in spania. ce au scazut salariile pe aici.....

Bre, vezi ca Otelul e echipa lui Adamescu, miliardul numarul 2 din Romania si el isi permite sa dea salarii de 1000 euro, nu ce luai tu, 800....Pai 1000 de euro ia si un politist ))))) iar un chelner la are ia dublu in sezonul de vara )))
−3

mateuts37

Login sau crează cont pentru a comenta              |