STIRI Liga I Echipamente sportive la preţuri speciale!

Mai multe detalii pe www.sportsclub.roMai multe detalii pe www.sportsclub.roSportsClub vine cu oferte uimitoare în întâmpinarea practicanţilor de sport, atât la nivel profesionist, cât şi la nivel amator. Fie că practici fotbal, baschet, box, volei, rugby sau alte sporturi, avem echipamentul şi accesoriile potrivite pentru tine.

Un mic exemplu: avem cel mai mic preţ din România la kitul Vittoria Givova, compus din tricou + şort, la doar 49 de lei! SportsClub vine astfel în ajutorul cluburilor sportive, dar şi a celor care practică sporturi la nivel individual. Tot pe site-ul sportsclub.ro găsiţi inclusiv echipamente, accesorii, încălţăminte chiar şi pentru balet sau gimnastică. Sporturile precum tenisul de masă sau cele de sală nu au fost uitate şi orice practicant de sport poate găsi ceva pe gustul său. Oferim reduceri în mod constant şi ne adresăm atât celor care practică sportul în echipă sau individual, oferind şi opţiuni de personalizare a echipamentelor!
Sportsclub.ro este importator și distribuitor de echipamente sportive, dar și de încălțăminte și haine sport. Ne adresăm atât cluburilor, asociațiilor sportive, liceelor și echipelor de amatori, cât și individualilor care iubesc mișcarea și doresc să folosească echipamente sport de cea mai bună calitate. Importăm sau distribuim branduri sportive de renume ca Lonsdale și Everlast în zona de echipamente pentru box, Givova, Royal, Masita, Jacko, Patrick, Umbro în zona de echipamente și accesorii fotbal, echipamente baschet și echipamente volei, Adidas, Puma, Nike în zona de haine și încălțăminte sport. Marea majoritate a produselor se află în stoc și sunt livrate în termen de 24-48 ore, iar comenzile speciale de Team Sport ne străduim să le onorăm într-un interval cât mai scurt.
Pentru cele mai bune produse la cele mai atractive preţuri ne găsiţi pe www.sportsclub.ro!

Login sau crează cont pentru a comenta              |