STIRI Liga I “Nu am obținut permisiunea de a legitima jucători extracomunitari”

Andrei RusuAndrei RusuAstăzi a avut loc la stadionul “Oţelul” obişnuita conferinţă de dinaintea partidelor din campionat. Dacă antrenorul Weiss şi jucătorii Popescu şi Pecha au vorbit despre meciul de luni de la Braşov, directorul departamentului de scouting, Andrei Rusu, a discutat despre situaţia jucătorilor în probe la Oţelul, explicând că formaţia noastră nu mai poate transfera extracomunitari!


Michael Weiss: “Am analizat jocul de săptămâna trecută şi am ajuns la concluzia că totul a fost împotriva noastră: cartonaş roşu la Abraham, Vlasie a intrat accidentat, Vasile Gheorghe a cerut schimbare, Karol şi Cojoc au fost şi ei eliminaţi. Am avut ocazii bune şi ar fi trebuit să câştigăm lejer. E drept că adversarul nostru era mai omogen, dar noi am jucat mai bine. Am avut şi ghinion că am ratat la ultima fază. Cred că ne vom pune la punct până la următorul joc şi mergem să jucăm fotbal. Atitudinea e pozitivă, am avut antrenamente bune şi intrăm din ce în ce mai mult în formă. Popescu a început să joace la un nivel mai bun, Ivan s-a pus la punct la nivel fizic. Vom merge cu agresivitate să câştigăm puncte la Braşov. Aveam probleme la postul de portar, dar acum îi avem pe Hotoboc şi Plopeanu în plus şi sper să ne ajute.”

Ivan Pecha: “Avem nevoie de orice punct de acum înainte, iar la Braşov mergem să câştigăm.”

Dan Popescu: “Sperăm să venim cu cele 3 puncte cu toate că am început mai greu acest campionat. Am jucat mereu fundaş stânga, e cam greu pentru mine să joc mijlocaş, dar încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe orice post.”  

Andrei Rusu: "În afară de Paulinho, a semnat și portarul Dragoș Plopeanu. În schimb, la portarul Dumitru Hotoboc sunt ceva probleme cu actele, dar suntem încrezători că ele își vor găsi rezolvarea cât mai curând. Între timp, brazilianul Yago Andrade și camerunezul Christian Pouga au plecat deoarece, în ciuda eforturilor susținute depuse de club, nu am obținut permisiunea de a legitima jucători extracomunitari. Pouga și-a dorit foarte mult să joace la Oțelul, a și venit la Galați, deși avea trei oferte concrete și net superioare la acel moment. Rwandezul Emmanuel Sebanani este și el un jucător de viitor, dar nici pe el nu îl putem legitima, de aceea îi căutăm o echipă la care să se poată dezvolta. Îl mai avem în probe pe turcul Emir Kücükakgül, însă el are cetăţenie germană şi facem eforturi pentru legitimarea sa. Construim spre viitor avem un plan, încercăm să-l menţinem. Vrem să câştigăm la Braşov şi să jucăm cât mai bine. Suntem în urmă cu pregătirea fizică, aşa cum a zis şi antrenorul Weiss, dar la sfârşitul lunii august vom atinge vârful de formă. În cazul Marquinhos este posibil să se ajungă până la TAS...”    

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 08-08-2014 16:53

"...de aceea îi căutăm o echipă la care să se poată dezvolta." Asta sa o faca impresarul lui, ce treaba avem noi cu el? Daca nu vine aici, pa!
+1

Tudor

  •  
  •  

#2 Lost » 08-08-2014 23:48

Voi il vroiati pe Bornescu, dar omul in 2 meciuri a gafat grav de tot, dar rau de tot nu asa.

Lost

Login sau crează cont pentru a comenta              |