STIRI Liga I Au plecat dinamoviştii

Gelu VeliciGelu VeliciCei trei jucători veniţi în probe de la Dinamo au plecat de la Oţelul aşa cum au venit: pe neaşteptate. Gelu Velici, Marius Ioniţă şi Raul Krausz au trecut doar în vizită pe la Galaţi, ei nereuşind să impresioneze pentru a putea semna un contract cu formaţia noastră. Dacă Oţelul n-a luat pe nimeni de la Dinamo, în schimb la formaţia bucureşteană au ajuns doi gălăţeni chiar în această vară: Bogdan Gavrilă şi Bogdan Chipirliu.


Gelu Velici – atacant de 22 de ani, a prins șapte partide în tricoul lui Dinamo, după ce a fost transferat de bucureșteni de la Ceahlăul Piatra Neamț, club la care s-a format. A avut prestații foarte bune în perioada junioratului pentru Ceahlăul, făcând apoi pasul către echipa mare, unde a marcat de două ori în 16 apariții. După primul sezon bun făcut la echipa mare a Ceahlăului, Velici a suferit o accidentare, fiindu-i stopată ascensiunea. Are și două selecții la naționala României Under 21.

Marius Ioniță – un fundaș înalt (are 1,96 m) în vârstă de 23 de ani, n-a apucat să debuteze pentru Dinamo. Este un produs al clubului bucureştean, începând la echipa secundă a clubului, în liga secundă. În primele două sezoane la satelitul lui Dinamo, în liga a doua, a bifat 25 de partide, perioadă în care a reușit să și marcheze de trei ori. A fost împrumutat apoi la Unirea Urziceni, în momentul în care fosta campioană a României își pierduse toți jucătorii importanți. Aici a prins opt partide, dintre care numai patru ca titular. A revenit la Dinamo II, unde a fost titular de drept pentru două sezoane, iar apoi a trecut la Concordia Chiajna, unde a jucat doar în șase partide în două ediții ale Ligii I.

Raul Zoran Krausz – mijlocaș de 19 ani, care s-a remarcat la FC Maramureș, în urmă cu două sezoane, după care a fost transferat de Dinamo. La clubul din Capitală, Krausz n-a prins nici un meci oficial.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 09-08-2014 20:46

Pacat..Gelu Velici era chiar interesant..
+2

Aruon

  •  
  •  

#2 Alexandru C. » 09-08-2014 21:23

Nu au reusit sa impresioneze sau nu mai au bani sa le plateasca si lor salariu?:))
−3

Alexandru C.

  •  
  •  

#3 cameleon » 10-08-2014 08:08

Nu cred ca au plecat inapoi doar din cauza valorii. Probabil si banii au avut rolul lor in discutii.
Cred ca au valoare, dar experienta ioc. Noi avem nevoie de jucatori care au si una si alta. Daca ar fi, dupa mintea mea, prefer sa ne crestem proprii nostri jucatori decat pe ai altora....

Rusule, am citit pe undeva, nu mai stiu pe unde, ca nu vor mai veni jucatori in probe... Cred ca este o greseala. Daca vor mai urma vreo doua infrangeri, doamne fereste, o sa cautati apoi cu gura cascata si nu o sa mai aveti de unde. Si asa oferta e limitata, daca tinem cont de criteriile impuse la echipa.

cameleon

Login sau crează cont pentru a comenta              |