Dragos PlopeanuDragos PlopeanuProblemele enorme cu postul de portar aduc mâine Oţelul în situaţia de a titulariza un goalkeeper care fusese refuzat în primă fază după perioada de probă. Astfel, cu Abraham suspendat, Vlasie accidentat şi Hotoboc nelegitimat, antrenorul Weiss nu are altă soluţie decât să-l trimită din primul minut în poarta Oţelului pe Dragoş Plopeanu.

Acesta s-a antrenat înainte de începerea campionatului cu formaţia noastră, dar nu a fost păstrat, doar pentru a fi rechemat de urgenţă la echipa roş-alb-albastră. Rămâne de văzut cine va lua loc pe bancă în postura de rezervă de portar: accidentatul Vlasie sau un junior de la echipa a doua?

Dragoş Plopeanu are 25 de ani, 1,85 m înălţime şi şi-a început cariera la Dinamo II Bucureşti. S-a transferat apoi la Inter Gaz Bucureşti în 2004, evoluând aici în 38 de meciuri. Între 2007 şi 2010 au urmat împrumuturile la Politehnica II Timişoara şi CS Buftea. Apoi s-a transferat la Gloria Buzău, FC Clinceni, iar în sezonul trecut a făcut parte din lotul echipei Rapid. A intrat într-un singur meci... De altfel, în ultimii doi ani, Dragoş Plopeanu are doar cinci meciuri oficiale jucate, deşi a evoluat toată cariera doar la formaţii din eşaloanele inferioare.

Andrei Rusu: “Deocamdată a semnat doar Plopeanu, sunt ceva probleme cu actele la Hotoboc. E o problemă administrativă, sperăm să-l legitimăm luni pentru meciul cu Braşov. El aparţine încă de o echipă desfiinţată!”