STIRI Liga I HAI CU PUNCTUL CHINUIT!

Zaharia a marcat golul otelarilorZaharia a marcat golul otelarilorFC Brașov – Oțelul Galați 1-1(0-1)
Oțelul a obținut primul punct din acest sezon, după ce a remizat, scor 1-1, în duelul laternelor roșii, de la Brașov. Din multe puncte de vedere partida a semănat cu cea de etapa trecută, jucătorii noștri evoluând după aceleași coordonate știute de toți: slab și foarte slab. Cu un prim 11 improvizat, la fel ca și tricourile de joc cu înscrisuri diferite, echipa noastră a rezistat până spre final, atunci când a cedat din nou fizic, dar și tactic.
Partida a avut un debut surprinzător de spectaculos, cele două formații ratând câte o oportunitate bună de a marca, Tudorie trimițând pe lângă, dintr-o poziție bună, de partea noastră.
În minutul 10, în urma unei acțiuni care nu anunța mare lucru, dar care ne-a arătat cât de slabă e echipa gazdă în defensivă, Avdic a fost faultat în careu, iar centralul Kovacs a arătat punctul cu var. Zaharia l-a trimis pe Iacob la semințe și tabela arăta un îmbucurător 0-1, după numai 11 minute de joc.
Bucuria nu a durat mult pentru că retragerea în defensivă a fost instantanee, cu efectele secundare scontate. Brașovenii au început cursa după egalare, astfel încât singurii evidențiați din echipa noastră au fost debutantul portar Plopeanu și, ocazional, câte un fundaș. În față... liniște și pace.
La pauză scorul ne-a rămas favorabil, dar veștile rele abia începeau să vină. Cu o evoluție bună până atunci, Sipovic a fost schimbat după 45 de minute, din cauza unei accidentări, fiind înlocuit cu debutantul Miron.
Nu-i de mirare că în partea secundă terenul s-a înclinat spre poarta noastră. Statisticile de la finalul jocului dau cel mai bine măsura dominării brașovenilor: 20 de șuturi spre poartă și 10 pe poartă, versus 4 spre și 2 pe poartă, raportul cornerelor fiind de 14 la 0 în favoarea gazdelor!
Chiar și așa, nemeritat, am fi putut pleca cu toate cele 3 puncte, însă slaba pregătire fizică și-a spus din nou cuvântul, iar cvartetul de atac Păun-Grigorie-Buga-Constantinescu a reușit, în cele din urmă, golul egalizator în minutul 77. Păun a centrat spre colțul lung, Constantinescu s-a înalțat de lângă Murgoci și a înscris la colțul scurt, profitând de apatia fundașului nostrum stânga.
Putea fi chiar mai rău, mai ales după ce Murgoci a primit gratuit al doilea galben și a fost eliminat în minutul 82, însă reduta oțelară a rezistat până la final, smulgând un punct de care aveam nevoie ca de aer, nu atât pentru valoarea sa în clasament cât pentru aportul adus la îmbunătățirea moralului.
Din păcate, ne așteaptă vremuri grele, clubul arătând, pe zi ce trece, că translatarea de la un club profesionist la unul amator nu are cum să fie prea frumoasă. Urmează confruntarea de la sfârșitul săptămânii, acasă cu FC Botoșani, singura necunoscută fiind numărul de improvizații la care vom apela și la acest meci.

Oţelul Galaţi: Plopeanu - Mişelăricu, Sipovic (47’ Miron), Pecha, Murgoci - Popescu (67’ Stoian), Cucu, Gheorghe (81’ Ciftci), Advic - Zaharia, Tudorie.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Johnny8 » 12-08-2014 00:31

Un meci foarte urat si un punct norocos....Baieti sunt inca in vacanta... Si noi suporterii daca intram pe teren jucam mai bine ca ei.....In minutu....52-59 am legat ceva pase ca in rest.....am stat cu fundu in poarta. Trebuie pus biciul pe ei...ca altfel...serie B scrie pe noi:( avem rabdare dar cata.....?????

Johnny8

 •  
 •  

#2 cameleon » 12-08-2014 05:24

Legat de rezultat: bun, nu suntem chiar morti, Plopeanu Smurd ne-a tinut in viata.
Legat de echipa: banca de rezerve a facut diferenta, a noastra e slaba! O echipa cu multe nume nu au putut sa castige in fata noastra, deci nu numele fac echipa.
Legat de suporteri: dupa ce ca suntem urati, suntem si pretentiosi! Suporterii nostri sunt fotbalisti mai buni decat ce avem in teren, antrenori mai buni decat ce avem pe banca, manageri mai buni decat are echipa. Se pricep de minune la toate alea si la nimic in acelasi timp....
+2

cameleon

 •  
 •  

#3 bigsorin » 12-08-2014 09:03

e bun pana la urma si un punct dar avem 2 feluri de atitudine in teren sipovic,Plopeanu.Pecha,Advici,Miron si-au dat sufletul pe teren,D. Popescu,V. Gheorghe, mediocri dar nu indiferenti si apoi Al. Zaharia, Tudorie,Mişelăricu inexistenti nu pun osul deloc cred ca daca aducem fetele se bat mai mult,Cucu .Murgoci atat pot

bigsorin

 •  
 •  

#4 bigsorin » 12-08-2014 09:08

la golul primit in prima faza miselaricu sare pe sub minge apoi face din el ce vrea paun centrare si gol acolo pe drepta sau dat pe putin 2o de centrari

bigsorin

 •  
 •  

#5 Lost » 12-08-2014 11:37

Daca se ia iar rosu si in etapele care urmeaza de catre jucatori, e clara treaba: baietii il vor demis pe antrenor

Cazul Ionut Badea daca mai tineti minte.

Lost

 •  
 •  

#6 pepeman » 12-08-2014 12:32

@Lost, cartonașețe roșii le-am luat pe fondul lipsei de valoare, a precarității tehnice și a hei-rupismului care afectează grav creierul. Până și ca să forțezi mâna antrenorului ai nevoie de o trupă care s-o facă, dar nu e cazul aici. Oțelul a ajuns o încrengătură de fotbaliști de duzină, care se chinuie pe teren pentru o cauză pierdută.

pepeman

Login sau crează cont pentru a comenta              |