STIRI Liga I Oțelul își cunoaște adversarii din Liga I

Echipa de fotbal feminin a OteluluiEchipa de fotbal feminin a OteluluiEchipa de fete a clubului Oțelul şi-a aflat adversarele cu care se va duela pentru promovarea în Superligă. În ediția 2014-2015, Liga I va avea în componență două serii. Oțelul va juca în Seria I alături de alte șase echipe: Armonia Dolhești (jud. Suceava), Măgura Bacău, Viitorul Buzău, Selena Constanța, Navobi Iași și CSM Pașcani (jud. Iași).


Pentru a promova în Superligă (obiectivul declarat al echipei pregătite de Ion Morohai și Dana Radu), Oțelul trebuie să câștige seria. O altă posibilitate de promovare este și prin intermediul barajului. La finalul sezonului echipa de pe locul doi din Seria I va juca baraj cu locul șapte din Superligă, iar locul secund din Seria a II-a, cu locul opt din Superligă.
Oțelul va lupta pentru promovarea directă cu: Navobi Iași (echipă ce a retrogradat sezonul trecut și dorește revenirea în prima ligă), Armonia Dolhești (a terminat sezonul trecut în Seria Nord pe locul patru în play-off), Măgura Bacău (ediția trecută a jucat în Seria Nord, dar a câștigat un singur meci în tot sezonul, iar la final s-a clasat ultima din toată Liga I), Viitorul Buzău (fostă colegă de serie cu Oțelul sezonul trecut, a terminat play-off-ul pe locul patru din patru), Selena Constanța (este adversarul cel mai des întâlnit de Oțelul, au jucat cinci meciuri oficiale, bilanțul este echilibrat: o victorie Oțelul, 4-1 la Galați, în Cupa României, o victorie Selena, 7-2 la Constanța, în turul sezonului regulat și trei remize 3-3 la Galați și de două ori 1-1 la Galați și Constanța, în play-off. Noul sezon al Ligii I  va debuta pe 7 septembrie.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 cameleon » 12-08-2014 23:29

Bravo fetelor, va doresc succes si sper sa promovati sezonul asta!

cameleon

Login sau crează cont pentru a comenta              |