STIRI Liga I “Aşa ne va fi foarte greu să continuăm în prima ligă”

Michael WeissMichael WeissAntrenorul Michael Weiss a explicat că FC Braşov a pus probleme mari Oţelului deoarece ne-au lipsit şi câţiva jucători, el nominalizându-l în special pe Karol Karlik. Tehnicianul german a recunoscut că dacă va continua să joace aşa, echipei pe care o conduce îi va fi aproape imposibil să se salveze de la retrogradare la final.

Michael Weiss: „Am reuşit un rezultat norocos, recunosc. Am întâlnit un FC Braşov care ne-a pus probleme, ne-a lipsit Karol Karlik la mijloc, pe care îl aşteptăm să revină. Trebuie să ne gândim serios la toate aspectele pentru că aşa ne va fi foarte greu să continuăm în prima ligă.”

Marian Constantinescu (jucător FC Braşov): "Suntem nemulțumiți de rezultat, dar acesta e fotbalul, trebuie să mergem mai departe. După părerea mea, am pierdut 2 puncte nemeritat. Am dominat jocul de la un capăt la altul, am avut posesie, ne-am creat ocazii, Oțelul a venit doar să se apere. Le-am dat ocazia să dea un gol de la 11 metri, dar cred că am avut și noi un penalty. Nu vreau să comentez prea mult arbitrajul, alții trebuie să o facă.”

Cătălin Munteanu (jucător FC Braşov): "Greşeala mea ne-a costat. Acum am greşit eu, altădată greşeşte altul. Nu m-a certat nimeni, nu e vorba de certat aici. Am fost peste ei după pauză, s-a şi văzut acest lucru, consider că meritam victoria.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 13-08-2014 14:24

Daca jucam in viitor asa cum am facut-o in primele 3 meciuri nu avem nicio sansa.Mie imi pare rau de extracomunitari ca ei chiar aveau valoare..sper sa se rezolve..sunt sanse sa se rezolve cu ei ,nu stie nimeni?

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |