STIRI Liga I Oţelul l-a folosit pe Crespo în amicalul cu Metalosport

Oţelul IIOţelul IIEchipa a doua a Oţelului se află în plină perioadă de partide amicale, în vederea startului noului sezon, programat pentru sfârşitul lunii august. Astfel, antrenorul Sorin Haraga şi-a testat elevii mai întâi împotriva concitadinei Metalosport, iar astăzi, Oţelul II se deplasează la Brăila pentru a juca un meci de verificare contra celor de la Conpet Cireşu.


Surpriza meciului cu Metalosport a fost faptul că Oţelul II l-a avut în teren pe Crespo, conform celor transmise de reprezentanţii clubului! Totuşi, Crespo care a jucat pentru echipa a doua a clubului nu e atacantul argentinian care a marcat peste 200 de goluri la nivel înalt, ci atacantul ruandez Emanuele Sebanani, adus în probe de Michael Weiss.
Se caută o soluţie pentru a rezolva situaţia lui Sebanani, care a impresionat prin calităţile sale fizice, în special la capitolul viteză. Atacantul ruandez este extracomunitar şi nu poate fi legitimat de gruparea gălăţeană momentan.
Tot în amicalul cu Metalosport, pierdut de oţelari, scor 2-0, au fost folosiţi şi câţiva jucători de la prima echipă: Abraham, Cojoc, Moglan. De asemenea, a fost folosit şi Emir Kucukakglu, dar neamţul de origine turcă a ieşit accidentat în minutul 21, dar fără să fie ceva grav. Oficialii clubului urmează să-i propună lui Emir semnarea unui contract.
Iată echipa folosită de Haraga la amicalul cu Metalosport: Abraham – Cojoc, Gâţă, Manea, Ciurea – Dumitu, Moglan, Emir Kucukakglu, Mohorâţă – Constantinescu, Crespo. Au mai intrat: Stanciu, Vasilache, Onea, Stan, Perju şi Petică.

Sorin Haraga: “Ne aflăm în perioada de teste, ne dorim să facem cât mai multe meciuri până la începerea campionatului, pentru a prinde o formă bună de joc. Meciul cu Metalosport a avut două părţi distincte ca joc. În prima repriză s-a jucat foarte echilibrat, iar în a doua am dominat, dar n-am reuşit să şi marcăm. Am avut şi câţiva jucători de la prima echipă. L-am avut şi pe Crespo, aşa mi s-a spus că-l cheamă”.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Lost » 13-08-2014 13:43

Anul trecut l-am avut pe Cooper, Goicochea, Henrique, Marqunios, etc. si nu a fost probleme cu inregistrarea, iar acuma este ?

Lost

  •  
  •  

#2 Aruon » 13-08-2014 15:03

Pai si la echipa a doua poatevsa fie in lot si sa joacevsi la prima echipa nu?De ce?

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |