STIRI Liga I Omul-Supercupă a ajuns la Rapid

Laurentiu Bus, dupa ce a rapus SteauaLaurentiu Bus, dupa ce a rapus SteauaÎn timp ce lotul Oţelului suferă mult la capitolul oameni decisivi, echipe cu probleme financiare la fel de mari ca ale noastre transferă foşti campioni ai formaţiei roş-alb-albastre.

Astfel, după ce Marius Pena a ajuns la Concordia Chiajna, a venit rândul unui alt om decisiv din 2011 să ajungă la o formaţie de Liga I. Este vorba de Laurenţiu Buş, care s-a înţeles cu Rapid Bucureşti, echipă care ni l-a furat şi pe portarul Bornescu în ultima clipă. Mijlocaşul de bandă a fost zărit în mai multe rânduri la Galaţi, chiar şi în tribunele stadionului Oţelul în acest nou sezon.
“Omul-Supercupă” a semnat pe un sezon cu formaţia giuleşteană, cu opţiune de prelungire pe încă un an. El a venit liber de contract de la FK Enisei Krasnoiarsk din liga a doua rusă, echipă la care plecase chiar de la Oţelul.
Laurenţiu Buş (26 de ani) a fost inclus de Dunărea Bătrână între cele 50 de legende ale clubului nostru, pentru aportul pe care l-a avut la câştigarea campionatului şi mai ales a Supercupei din 2011.

Login sau crează cont pentru a comenta              |