STIRI Liga I Turneu la Prundu Bârgăului pentru ”oțelare”

Echipa de fete continua seria amicalelorEchipa de fete continua seria amicalelorEchipa de fete a clubului Oțelul continuă pregătirile pentru al doilea sezon în Liga I. După revenirea din cantonamentul montan de la Borsec, județul Harghita, ”oțelarele” vor participa la finalul săptămânii curente (vineri-sâmbătă, 15-16 august) la un turneu amical denumit “Cupa Heniu”, ce se va desfășura la Prundu Bârgăului în județul Bistrița Năsăud.

Pe lângă Oțelul, la turneu vor participa alte trei echipe: Olimpia II Cluj-Napoca, Heniu Prundu Bârgăului (grupare ce a promovat recent în prima ligă) și Navobi IașI (echipă care a retrogradat din Superligă și care va fi una dintre adversarele echipei gălățene pentru promovare).
Vineri se vor juca primele meciuri. De la ora 18.00, Oțelul va juca cu gazdele de la Heniu Prundu Bârgăului, iar în primul meci se vor întâlni celelalte două echipe Olimpia Cluj și Navobi Iași. În cantonamnetul de la Borsec, Oțelul a jucat un meci amical cu Heniu Prundu Bârgăului, iar gălățencele s-au impus cu 2-1 (marcatoare Roxana Dinescu și Giorgiana Vasile). Echipele care vor câștiga meciurile din prima zi vor juca în finala competiției sâmbătă, de la ora 11.00, iar învinsele se vor întâlni în finala mică de la ora 9.00.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |