STIRI Liga I Weiss l-a lăudat pe Plopeanu

Dragos PlopeanuDragos PlopeanuOţelul s-a dus la Braşov cu debutantul Plopeanu în poartă, avându-l ca rezervă pe accidentatul Vlasie. În ciuda tuturor previziunilor negative, noul titular al postului de portar s-a descurcat mai mult decât onorabil.


Dacă restul jucătorilor oţelari au fost depăşiţi cu mare uşurinţă de atacurile în valuri ale braşovenilor, aceştia din urmă s-au oprit în “zidul Plopeanu”, goalkeeperul venit de la Rapid făcând ca scorul să rămână egal la final.
Antrenorul Michael Weiss era bucuros după meci că portarul său nu a avut emoţii şi l-a lăudat pe acesta, sperând totodată că a rezolvat problema de pe linia porţii care ne-a dat deja mari bătăi de cap în acest început de sezon.

Michael Weiss: “Sunt foarte fericit că Plopeanu nu a fost emoţionat şi că am avut o problemă mai puţin. M-aş bucura dacă va munci şi va ţine ritmul, în timp ce noi vom face tot posibilul să-l susţinem.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 romeo » 14-08-2014 14:10

De D-l Hotoboc , ce se mai aude? intr-adevar , nu a fost rau Plopica , poate creste frumos!

romeo

  •  
  •  

#2 cameleon » 15-08-2014 06:47

Plopeanu, Vlasie, Abraham au 25, 24, 23 de ani. Se poate realiza o concurenta frumoasa pentru postul de portar, si poate ne facem cu unu bun dupa ceva timp. Daca vine unu care sa fie titular de drept si astia rezerve, mai cresc la pastele cailor. Vom mai lua goluri si poate vom pierde puncte importante pe mana lor, dar doar asa vor progresa...

Plopeanu a fost anul trecut la Rapid si a jucat un meci in B, acum are deja un meci in prima liga, deci, o mare crestere pentru el :))

cameleon

Login sau crează cont pentru a comenta              |