STIRI Liga I De ce a rămas Oţelul fără Galaţi

Noua sigla (stanga) - vechea sigla (dreapta)Noua sigla (stanga) - vechea sigla (dreapta)De aproximativ un an de zile, noi, suporterii oţelari, am fost sideraţi de faptul că numele oraşului nostru a dispărut din actele clubului, ba mai nou de pe siglă sau de pe noul site oficial. În cazul dispariţiei particulei Galaţi din numele societăţii comerciale se pare că răspunsul era unul extrem de simplu şi totul s-ar fi rezolvat mult mai uşor, dacă cei din conducerea clubului ar fi oferit mai multă transparenţă când vine vorba despre asfel de chestiuni delicate.

După cum bine se ştie Oţelul se află în insolvenţă, precum multe alte echipe din fotbalul românesc. Una dintre acestea este Universitatea Cluj, formaţie de la care am preluat şi explicaţiile privind dispariţia numelui oraşului. Clubul ardelean a intrat în insolvenţă şi şi-a mutat sediul social la Bucureşti, deoarece acolo îşi desfăşoară activitatea administratorul judiciar, pierzând dreptul de a mai avea particula Cluj în acte. Sună cunoscut? Este exact cazul Oţelului...
Mai departe intră în scenă Federaţia Română de Fotbal care interzice cluburilor care şi-au mutat sediul să folosească numele oraşului de baştină. Bineînţeles că aşa se explică doar transformarea SC FC Oţelul Galaţi SA în SC FC Oţelul SA, nu şi de ce Galaţiul a dispărut de pe siglă sau din adresa noului site oficial. Brandul rămâne însă neschimbat: Oţelul Galaţi. De altfel, suporterii au reacţionat vehement la ora apariţiei noii sigle, arătându-şi nemulţumirea faţă de eliminarea numelui oraşului, iar până la urmă acesta a fost adăugat.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 ADYtza74 » 15-08-2014 12:52

Ce noutate. Inca de cand s-a intamplat schimbarea numelui am incercat sa explic "fenomenul" dar mi-am luat injuraturi ca sunt "omu' lu' Adamescu " si ca aia ne fura echipa, ca sunt orb si nu vad adevarul. Timpul l-e rezolva pe toate si Otelul nu moare!

ADYtza74

Login sau crează cont pentru a comenta              |