STIRI Liga I Încă două transferuri pentru Oţelul

Mihai AdascaliteiMihai AdascaliteiOţelul a mai transferat doi jucători, cu aproximativ două săptămâni înainte de încheierea oficială a perioadei de transferuri. Cei doi fotbalişti nu reprezintă o surpriză, unul aparţinând de clubul nostru şi în trecut, iar altul fiind în probe de mai mult timp. Este vorba de Mihai Adăscăliţei, rămas liber de contract după desfiinţarea Dunării Galaţi şi de Emir Kücükakgül, un german de origine turcă care a mai trecut pe la Kickers Offenbach, Eintracht Frankfurt sau FC Kaiserslautern.


Mihai Adăscăliţei are 19 ani, este mijlocaş central şi a fost unul din liderii “satelitului”. Oţelul l-a achiziţionat acum mai bine de trei ani de la gruparea dâmboviţeană CSS Nucet (o şcoală de fotbal cu renume pe plan naţional), echipa noastră luptându-se la acea oră cu Astra şi Petrolul pentru semnătura tânărului. Adăscăliţei a evoluat constant la “satelit” în Liga a III-a, fiind unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti de acolo, iar acest lucru l-a adus în atenţia formaţiei de seniori, el prinzând ultimele cantonamente ale Oţelului şi fiind păstrat în lotul echipei mari, pentru care a debutat oficial în 2013! În trecut, Mihai a fost unul dintre premianţii acţiunii "Milan Junior Camp", fiind considerat cel mai bun junior pe postul său la cea vreme. A jucat de 4 ori pentru Oţelul în Liga I, strângând 56 de minute pe terenul de joc. În circumstanţe greu de înţeles a ajuns jucătorul concitadinei Dunărea, deşi fusese crescut de Oţelul, şi a jucat sub formă de împrumut la formaţia fanion a Galaţiului. După desfiinţarea Dunării a rămas liber de contract şi a semnat din nou cu Oţelul.

Emir Kücükakgül are 20 de ani şi este un tânăr mijlocaş german de origine turcă, despre care se ştiu destul de puţine. A trecut pe la formaţiile de juniori ale celor de la Hanau 1860, Kickers Offenbach, Eintracht Frankfurt, FSV Frankfurt sau FC Kaiserslautern. Este considerat un jucător de viitor, fiind foarte tehnic. El a trecut cu bine perioada de probe de la Oţelul, primind şansa de a semna un contract cu formaţia noastră.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Hagi » 15-08-2014 00:17

Potrivit informatiilor oferite de corespondentul Catalin Barzaghideanu, SC Bacau s-a despartit de o parte dintre jucatorii echipei, pentru ca nu ar avea posibilitati finanicare sa plateasca salariile, desi presedintele Liviu Goian, aflat in arest, se lauda cu ceva timp in urma ca a gasit un sponsor care va plati un salariu din cele trei restante.

sptfm.ro/.../...

Ar trebui sa ne uitam si prin Liga a 2-a la jucatori poate sunt cativa interesanti. De exemplu la Sc Bacau joaca Bogdan Ungureanu varf galatean crescut la juniorii Otelului. Un alt jucator Adrian Hurdubei care a fost si el in lotul Otelului (joaca mijlocas/al doilea varf). Nu cred ca cer prea multi bani si ar merita incercati.

Hagi

Login sau crează cont pentru a comenta              |