STIRI Liga I Ivan Patzaichin şi mulţi alţi invitaţi importanţi, la Lider Sportiv

Lider SportivLider SportivCea de-a 20-a ediţie a emisiunii Lider Sportiv de pe ProFM LiderFM îl va avea ca invitat pe sportivul român de legendă, Ivan Patzaichin, canoistul cvadruplu câştigător al aurului olimpic.

Mani Săvăstru şi Nic Constandache, realizatorii emisiunii ce poate fi ascultată pe 92,4 FM sau pe www.liderfm.ro, vor aborda şi cele mai importante subiecte din sportul gălăţean pe lângă discuţia cu legendarul Ivan Patzaichin.

Va fi invitat în studio Dorin Butunoiu, preşedintele clubului Metalosport. Vor fi abordate subiecte foarte interesante, cum ar fi posibilă, în viitorul apropiat, fuziunea dintre Metalosport şi palmaresul de la Dunărea sau chiar dintre Metalosport şi palmaresul Oţelului!

De asemenea, se va discuta şi despre situaţia actuală de la Oţelul. În legătură telefonică va fi prezent în emisiune Dan Popescu, unul dintre jucătorii de bază ai grupării roş-alb-albastre.

Lista invitaţilor e completată de Mihai Nicolae (antrenor haltere la CSM Dunărea), care va vorbi despre rezultatele sportivilor gălăţeni de la Campionatul Naţional, plus David Asandei, antrenorul echipei de futsal United, formaţia care a câştigat un turneu internaţional în Bulgaria.

Întrebări, comentarii şi sugestii pot fi adresate pe pagina de facebook a emisiunii https://www.facebook.com/pages/Lider-Sportiv/1474289949455710?fref=ts

Emisiunea este programată astăzi, de la ora 14.45, pe 92,4 FM şi www.liderfm.ro

Login sau crează cont pentru a comenta              |