STIRI Liga I “Problema noastră e că suntem constrânşi prea tare de buget"

sursa foto: fotbalclubotelul.rosursa foto: fotbalclubotelul.roDunărea Bătrână, site-ul suporterilor echipei Oţelul Galaţi, vă va prezenta din nou în direct, de la stadion, ce se întâmplă la conferinţa de presă care are loc astăzi, începând cu ora 12.00!

Întâlnirea cu jurnaliştii va fi prezidată de antrenorul Michael Weiss şi Andrei Rusu, şeful Departamentului de Scouting. De asemenea, este invitat şi fotbalistul german Marcel Avdic.   

Cei trei ne vor prezenta ultimele noutăţi de la Oţelul şi vor prefaţa meciul care are loc duminică, în cadrul etapei cu numărul 4 a Ligii I, când formaţia noastră va întâlni acasă pe FC Botoşani.

Aşadar, dacă doriţi să aflaţi ultimele veşti din sânul echipei, rămâneţi pe Dunărea Bătrână şi folosiţi butonul de refresh la această ştire pentru a vedea în direct, în format livetext, răspunsurile de la conferinţă.

Michael Weiss: “După jocul de la Braşov am analizat foarte atent şi am ajuns la concluzia că trebuie să ne îmbunătăţim posesia. Trebuie să lucrăm la partea de construcţie, dar asta o să ne mai ia ceva timp. Jucătorii actuali nu sunt de mult timp colegi. Popescu şi Avdic au fost nevoiţi să joace pe posturi care nu le sunt familiare şi asta s-a simţit. Am avut noroc că am scos un egal la Braşov. Mâine vom avea şi câteva reveniti în echipă. Vrem să fim mult mai agresivi cu FC Botoşani.”

Marcel Avdic: “Vom da 100% mâine pe teren! Ne-am antrenat bine şi vrem să câştigăm cele 3 puncte.”

Andrei Rusu: “Adăscăliţei şi Emir au semnat cu noi. Sunt doi mijlocaşi ofensivi. În mare cam ăsta e lotul, dar e posibil să mai dispară jucători. Mai avem timp 3 săptămâni să mai facem un transfer, maxim două. Vrem să-i integrăm şi pe cei tineri în echipă.”

Michael Weiss: “Am urmărit evoluţia celor de la Botoşani, dar mai important pentru noi este să dominăm, să jucăm agresiv. Cu Dinamo am stăpânit mijlocul terenului şi am pierdut, iar cu Braşov am arătat rău, dar am scos un punct. Avem nevoie de puncte, de încredere pentru meciurile viitoare. Cel mai important este că ne-am recuperat după partida cu Braşov. Ultimul antrenament mi-a arătat că echipa arată mult mai bine faţă de acum 4 săptămâni.”

Andrei Rusu: “Eu nu mă ocup de partea financiară. În funcţie de buget eu doar găsesc jucătorul potrivit. Totul se rezumă la bani!“

Michael Weiss: “Problema noastră e că suntem constrânşi prea tare de buget. Avem nevoie de un plan solid pentru ca în câţiva ani Oţelul să revină în primplan. Nu e nevoie de un buget exagerat pentru asta, dar nici ce avem noi acum. E mai greu de lucrat aşa!”

FINAL DE CONFERINŢĂ !


Comentarii   
  •  
  •  

#1 DanielT » 16-08-2014 12:10

Ziaristii care au fost prezenti la conferinta au intrebat despre situatia lui Onwuachi, despre situatia portarului Hotoboc?

DanielT

  •  
  •  

#2 Aruon » 16-08-2014 18:11

De ce sa mai dispara jucatori?Avem prea multi si de valoare?

Aruon

  •  
  •  

#3 GeoGl » 16-08-2014 18:22

Si ce sa intelegem noi suporterii din ce spune Weiss:Daca reusim sa ne salvam de la retrogradare,e minunat,daca nu reusim,toata lumea se astepta la asta????Eu asta inteleg din ce spune el...

GeoGl

  •  
  •  

#4 mateuts37 » 17-08-2014 20:33

Pai in loc sa aducem jucatori si sa le platim salariile la timp, adica sa fim un club profesionist, `noi` (adica prostii din conducere) ne-am asigurat la ASTRA de 5 mil euro...Sper sa infunde parnaia Adamescu, si asa nu se mai aude nimic de el...sau poate s-a indragostit de vreunul prin parnaie....Dne Ajuta

mateuts37

Login sau crează cont pentru a comenta              |