STIRI Liga I “Toată lumea spune că plecăm cu prima șansă la Galaţi”

Ultima intalnire directa s-a incheiat cu victoria clara a botosanenilorUltima intalnire directa s-a incheiat cu victoria clara a botosanenilorÎnainte de Oţelul – FC Botoşani, antrenorii celor două formaţii au vorbit despre meciul care se va diputa mâine cu începere de la ora 19.00.


Tehnicianul german Michael Weiss şi-ar dori mai multă agresivitate din partea elevilor săi pentru ca Oţelul să poată obţine prima victorie din noul campionat.
De partea cealaltă, antrenorul botoşănenilor, Leo Grozavu, nu vede cu ochi buni faptul că toată lumea consideră că echipa sa e favorită în meciul de la Galaţi.

Michael Weiss: „Meciul cu FC Botoşani reprezintă o bună şansă de a obţine prima noastră victorie. Revin toţi jucătorii care au lipsit la jocul cu Braşov, cu excepţia lui Cojoc. Trebuie să fim mai incisivi, să încercăm mai multe acţiuni ofensive în terenul advers.”

Leo Grozavu (antrenor FC Botoşani): “Este o presiune din punctul meu de vedere pentru că toată lumea spune că plecăm cu prima șansă la Galaţi. Nu știu dacă plecăm cu prima șansă și nu știu ce înseamă prima șansă. Suntem pe minus în clasamentul adevărului, avem nevoie să recuperăm acele puncte pe care le-am pierdut în prima etapă și sigur că vom încerca să facem acest lucru chiar de la primul joc care este în deplasare.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 16-08-2014 18:08

E greu tare cu Botosani.Nu-mi place echipa asta deloc.E imprevizibila.Cand face meciuri slabe si cand are prestatii de invidiat.Mult succes Otelului

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |